[Help] Две Му-та на един екран

rewolt

New Member
Joined
Feb 5, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Здравейте, въпросът ми е малко наивен, но преди да запитам се порових из форума, не открих някъде да е писано по него.Може и аз да не съм търсил както трябва де..
Та, искам да си пусна 2 Му-та на един екран, разбрах че трябва да си направя от Контрол панела нов юзер, направих го, но при опита да стартирам ми изписва някакви надписи, че не ми позволява..аз и с английския съм зле, с две думи, ако някой се наеме да обясни крачка по крачка как да го направя, ще съм много благодарен.
Компа ми е с 1.8 Мхц, 512 Рам.,видеокарта Г-форс 440.Малко стара конфигурация, но в момента ..топва е положението.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Лек ден!
 
Ако съм разбрала правилно въпроса ти, може да ползваш Mu Doubler, или няква такава програма..
 
Да беше казал версия поне...
97д -> Пускаш първото Ф12, Ф11. Минимизираш пускаш mu_fast-а на второто. Вхавщаш го с мишката все едно ще го местиш и през това време натискаш Ф11. И трябва да се получи нещо от рода Background - MuOnline и пред него mu_fast-a стартираш си 2-рото и си играеш.
1.04h -> Пускаш първото. Правиш си 2 логин акаунт в windows-а и даваш десен бутон на main.exe, Run as... след това избираш 2 логин акаунт пишеш му паролата и влизаш. Поне при мен винаги се получава на малка резолюция. Дано съм помогнал.
 
Правиш си 2 акаунта на компа , после пускаш сървъра от mu_fast , натискаш F11 и F12 после даваш доло на компа ти СТАРТ / START бутона (СТАРТ ЛЕНТАТА) и "Изклучи се" ето пиц
start.jpg
и влизаш в другият акаунт . После пускаш 2-ро Му пак от mu_fast и си готов ::):
 
или просто отиваш пак на му иконата и цъкаш "Run AS" избираш 2-рия акаунт от компютъра и си пускаш 2-рото му например на по-малък екран и готово :)