Говорилня

Преинсталирах уиндоус и сега не ми тръгва pocket tanks идеи ?

тетрис или марио другите 2 варианта :D

По добре с олигофрени отколкото с ... май се сещаш (angel)

аwe putka maina v4era vlezna v foruma i si trugnal da me sudish kakav sam nito si me vidql nit ni6to, to e o4evidno koi sa geiovete tuk kak se za6titavate vzaimno i si lapate edin na drug aide ebete si maikata nmz s va6ti otkloneniq (finger)

аwe putka maina v4era vlezna v foruma i si trugnal da me sudish kakav sam nito si me vidql nit ni6to, to e o4evidno koi sa geiovete tuk kak se za6titavate vzaimno i si lapate edin na drug aide ebete si maikata nmz s va6ti otkloneniq (finger)

+1 (katur) to other's ..

XHAyhxyhhaxyhay Все пак ти си с гейските изказвания xD

XHAyhxyhhaxyhay Все пак ти си с гейските изказвания xD

ей лайнар кат сте тъпи и не разбирате кво съм искал да кажа тва е ваш проблем, пак ти казвам нито си ме видял нито ме познаваш че да мe изкарваш гей

И ти не ме познаваш, но говориш за мен. Ти ми каза че съм гей, аз като не съм кво? Да си трая ли? Все пак на тебе са ти само гейове в главата.

И ти не ме познаваш, но говориш за мен. Ти ми каза че съм гей, аз като не съм кво? Да си трая ли? Все пак на тебе са ти само гейове в главата.

вие от майтап го обърнахте на истина

Мне, просто ми харесва да те дразня (dance4)

е хора ви питам едно вапросче има проблемче с ехп в сервера ми немога да го нагласая слагам гго 80 а кат вляз сеедно е 99999

Искам да ви кажа нещо.. Ако имате такъв нет като моя, най-добре отидете във фирмата и пльоснете предварително нарязания от вас кабел на бюрото на шефа.. И с нет и без нет ше е същото.

708052394.png

Искам да ви кажа нещо.. Ако имате такъв нет като моя, най-добре отидете във фирмата и пльоснете предварително нарязания от вас кабел на бюрото на шефа.. И с нет и без нет ше е същото.

708052394.png

Какво искаш повече от това, перфектен интернет --> upload повече от download --> мечта за хостер :D

Last edited:
Какво искаш повече от това, перфектен интернет --> upload повече от download --> мечта за хостер :D
Едва ли,Ако помислим по моята логика.
Download -> сваля инфото за играча т.е. по бързо получава инфо къде се намира играта,какво е направил току що и т.н.
__
Upload -> колко бързо сървъра казва на играта инфото че тука може да се стъпи,че има чудовище,че тва е вода и т.н.

докторе ...предполагам че си инсталираш/преинсталираш win XP и си с SATA хард, за който ти трябва XP с интегрирани SATA драйвери