не си прав ! този екран ми излезе когато на лаптоп с sata hard реших да му сложа XP така че, недей да спориш като не си запознат изцяло с този екран !Има оправяне принципно,аз му казах какъв е тоз екран в по-горния ми коментар.
Пробвай да махнеш батерията на дънното и да я сложиш пак след 2-3 минути.
Може да се получи желания ефект!
Успех.
не си прав ! този екран ми излезе когато на лаптоп с sata hard реших да му сложа XP така че, недей да спориш като не си запознат изцяло с този екран !
Хахахахахахахахахахахахахане си прав ! този екран ми излезе когато на лаптоп с sata hard реших да му сложа XP така че, недей да спориш като не си запознат изцяло с този екран !
Нормално да си на NTFS...FAT не позволява трансфери над 1-2-3-4 gb(не помня точно колко беше).Добре е маняци...ама аз съм със NTFS система на хардовете и наскоро си преинсталвах ПЦ то и този ерор почна да ми го изкарва по рядко от преди да го преинстална..утре ще пробам тоя номер със батерията да видя ко ще стане .. Благодаря на всички отзовали се..!
[8:09:27 PM] •°ҳҲҳ™[Pr0-TeAM]DarKNait•°ҳҲҳ™ каза: dade mi negovite failove avtarshop znae6li go admina na escpaemmu
[8:09:40 PM] Cho40 каза: xXHahxHAXhahxa AfterShock li ?
[8:09:51 PM] •°ҳҲҳ™[Pr0-TeAM]DarKNait•°ҳҲҳ™ каза: da :s
Xhaxha