не си прав ! този екран ми излезе когато на лаптоп с sata hard реших да му сложа XP така че, недей да спориш като не си запознат изцяло с този екран !Има оправяне принципно,аз му казах какъв е тоз екран в по-горния ми коментар.
Пробвай да махнеш батерията на дънното и да я сложиш пак след 2-3 минути.
Може да се получи желания ефект!
Успех.
не си прав ! този екран ми излезе когато на лаптоп с sata hard реших да му сложа XP така че, недей да спориш като не си запознат изцяло с този екран !
Хахахахахахахахахахахахахане си прав ! този екран ми излезе когато на лаптоп с sata hard реших да му сложа XP така че, недей да спориш като не си запознат изцяло с този екран !
Нормално да си на NTFS...FAT не позволява трансфери над 1-2-3-4 gb(не помня точно колко беше).Добре е маняци...ама аз съм със NTFS система на хардовете и наскоро си преинсталвах ПЦ то и този ерор почна да ми го изкарва по рядко от преди да го преинстална..утре ще пробам тоя номер със батерията да видя ко ще стане ..Благодаря на всички отзовали се..!
[8:09:27 PM] •°ҳҲҳ™[Pr0-TeAM]DarKNait•°ҳҲҳ™ каза: dade mi negovite failove avtarshop znae6li go admina na escpaemmu
[8:09:40 PM] Cho40 каза: xXHahxHAXhahxa AfterShock li ?
[8:09:51 PM] •°ҳҲҳ™[Pr0-TeAM]DarKNait•°ҳҲҳ™ каза: da :s
Xhaxha