Говорилня

Касперски бая товари компютъра... сигурен ли си, че няма някоя по-лека алтернатива?

Ми чесно да ти кажа неми прави мизериики

това вече ме вбеси направих сървър на 0.99б тръгна правя на каквата и друга да е и ето какво става :mad: моляви помощ сички ИП са 127.0.0.1 сложил сам си Sql Password-a нз от какво става това на по новите версии като сеасон 3 сеасон 2 моляви от сърце помогнете !!!
3224299Q.jpg

аа каква е целта на снимката че нещо не я разбрах освен че е дал 3 ника ?!

Можели някой да помогне с проблема който имам и съм побликувал по горе моляви поне това направете за мене :S :(

Обаче работи като нам-какъв си директор и взимал едни големи парии... Той тоя CV-то не може да си напише правилно...

Обаче работи като нам-какъв си директор и взимал едни големи парии... Той тоя CV-то не може да си напише правилно...

Кой какво работил ???

слушайте дебили малумни ебете си майката дечица никой неможе да ми казва кво да права и кво не а така измет като вас трябва да бъде убивана на място особено като @hamet @SunWalker(Педалчо) @misho_rb(Жената на SunWalker) такаче земете си врътнете 3-мата 1 оргия за да се кротнете малко ви еба мамичката

П.С: да взимам толкова пари че не ми липсва нищо имам си кола хубав апартамент приятелка и мога да си права квото си искам и където си поискъм такаче немисля че трябва да давам от чети на някой какво права и защо такаче мога само да ви кажа Fuck You

слушайте дебили малумни ебете си майката дечица никой неможе да ми казва кво да права и кво не а така измет като вас трябва да бъде убивана на място особено като @hamet @SunWalker(Педалчо) @misho_rb(Жената на SunWalker) такаче земете си врътнете 3-мата 1 оргия за да се кротнете малко ви еба мамичката

П.С: да взимам толкова пари че не ми липсва нищо имам си кола хубав апартамент приятелка и мога да си права квото си искам и където си поискъм такаче немисля че трябва да давам от чети на някой какво права и защо такаче мога само да ви кажа Fuck You

Само да кажа : аз имам кола ,4 плазми,2 апартамента ,4 компютара,2печки,2 керамична плота,10 климатика,34 прозореца,12 врати ,34 чифта гащи,59 чефта чорапи ........

После ни е деца хахахахахахахаха !!!

ама то ти си бил още по ограничен от колкото си мислех бе боже колко си тъп.......