Говорилня

Сдравеите... (nqh)

Как изкарахте снощи? :)

проблем ли имаш, във Русе си уча но в кое даскало нети тря :)
имам най-добрата лична лекарка на света (happy) неска отивам и искам бележка за 2дни се пак е свети валентин, момичето ми на даскало 1ва смяна аз сам 2ра. И заради тва си зех бележка само докато я попитах и ми написа за 2 дни (bug)
Аз като вляза при докторката ми вика "За колко дни" хьхььаь даже сама си измисля диагнозата, аз обаче съм редовен клиент и си поръчват за по няколко дни напред. Първия срок 140 отсъствия и минах с 5.30 ^^

Аз като вляза при докторката ми вика "За колко дни" хьхььаь даже сама си измисля диагнозата, аз обаче съм редовен клиент и си поръчват за по няколко дни напред. Първия срок 140 отсъствия и минах с 5.30 ^^

Аз бях с повече от 200 :cool: Просто по кафетата цял ден с момичета и няма време за даскало, матеряла го знам доста по-напред |-(

igra4i ste

Първо и най-важно: Пиши на кирилица

Какви играчи сме ? Просто неми се ходи на училище защото е много голяма скука в час да разглобяваш компютър или нещо подобно само практика тва е нещо ужасно тъпо което го знам още преди да вляза в това даскало (tmi)

Какви играчи сме ? Просто неми се ходи на училище защото е много голяма скука в час да разглобяваш компютър или нещо подобно само практика тва е нещо ужасно тъпо което го знам още преди да вляза в това даскало (tmi)

За това и ще си останеш неграмотник. Ходи в час, учи се, че утрешният ден ще има да трескаш с чука в стената и да си викаш: Ох колко съм тъп, вместо сега да поправям компютри в някой сервиз, аз тука маам като общ работник за по 5 лв. на ден. ^^

Да знаеш да свалиш и почистиш някой компонент от прах или нещо друго не е като да разглобиш и сглобиш PC. И моята специялност е КТТ и не мисли че само ти си си смилал PC-то на съставни части. Друго си е да го видиш, не всичко е като на твоя PC.

Мале Бацко да е жив и здрав още 100 години да живее. 20 минути ма флодят но аз не знам. Гледам файла дето записва ип-тата 30мб напрао. Ако не беше Бацко щях да сам мъртав (tmi)

shte pisha na kirilica ako iskam, ne si ti choveka koito da me sakcionira (hi)

Абе кажете как става тоя номер да си аддваш много ресове.

ще пишеш защото е задължително и защото си Българин!

Може да е някой мангалин или турчин откъде да знайме

:chair: бой по главите на турците и мангалите САМО БЪЛГАРИЯ !!!! :chair: