Аз като вляза при докторката ми вика "За колко дни" хьхььаь даже сама си измисля диагнозата, аз обаче съм редовен клиент и си поръчват за по няколко дни напред. Първия срок 140 отсъствия и минах с 5.30 ^^проблем ли имаш, във Русе си уча но в кое даскало нети тря
имам най-добрата лична лекарка на света (happy) неска отивам и искам бележка за 2дни се пак е свети валентин, момичето ми на даскало 1ва смяна аз сам 2ра. И заради тва си зех бележка само докато я попитах и ми написа за 2 дни (bug)
Аз като вляза при докторката ми вика "За колко дни" хьхььаь даже сама си измисля диагнозата, аз обаче съм редовен клиент и си поръчват за по няколко дни напред. Първия срок 140 отсъствия и минах с 5.30 ^^
igra4i ste

Първо и най-важно: Пиши на кирилица
Какви играчи сме ? Просто неми се ходи на училище защото е много голяма скука в час да разглобяваш компютър или нещо подобно само практика тва е нещо ужасно тъпо което го знам още преди да вляза в това даскало![]()
Какви играчи сме ? Просто неми се ходи на училище защото е много голяма скука в час да разглобяваш компютър или нещо подобно само практика тва е нещо ужасно тъпо което го знам още преди да вляза в това даскало![]()

shte pisha na kirilica ako iskam, ne si ti choveka koito da me sakcionira![]()
ще пишеш защото е задължително и защото си Българин!