Малчи ти бе клошар!
На мен ли викаш клошар бе контенерджия ? Я вари се скрий с мазния си сървър заври се в някой миша дупка и не се показвай! Аз може да имам малко хора но сървъра още не е развит на 1 ден. Защо Виктор да маха домейна ? Щом той е дал парите, може да прави каквото си иска ! Ти си едно малко миризливо кравешко разтройство което се прави на много велик Както преди от един друг форум кво стана дойде изяде си боя и си замина кат насран. Щом си толкова надух ела в моя квартал да видим колко си велик. В моя квартал правилото е едно ! Дойде ли друг човек да се прави на газар яде бой и си заминава ти си едно лапе което се прай на много велик.
Бъркаш се нещо,къв др. форум ? На коя планета живееш ,скитник... В моя квартал .. правило ? Хахаха кфи са тес паляшки истории е патриот смешен ? Такива като тебе дето са мислят за скинарчета или някви такива най-лесно се оправят,като имаш зор ела във Варна намери ме в скупе и ще се оговорим
На мен ли викаш клошар бе контенерджия ? Я вари се скрий с мазния си сървър заври се в някой миша дупка и не се показвай! Аз може да имам малко хора но сървъра още не е развит на 1 ден. Защо Виктор да маха домейна ? Щом той е дал парите, може да прави каквото си иска ! Ти си едно малко миризливо кравешко разтройство което се прави на много велик Както преди от един друг форум кво стана дойде изяде си боя и си замина кат насран. Щом си толкова надух ела в моя квартал да видим колко си велик. В моя квартал правилото е едно ! Дойде ли друг човек да се прави на газар яде бой и си заминава ти си едно лапе което се прай на много велик.
Е да, ама Татиту му има много парички и той ще наеме целия СОТ да ти набият квартала
е той дан е много велик, то аз ако почна със връски да се занимавам. кво се хвали с парите на бащаси Вуйчо ми е шеф на 2 ро районно в Русе ама несе прая с него като иам проблеми викам приятели пък ако мога сам, сам си ги разрешавам то със връски всеки може така нареченият квартал "Чародейка" е пълно с циганя едно звънване на 1 от тях и ше си ходиш насран (handshake)
Гъзи? В Чародейка север си обикалям с кубинките и свастиката с братовчед ми тия стоят само отстрани и ме гледат някво странно ^^
Btw : Къде учиш?
някой може ли да ми намери Езици за windows Vista ?
проблем ли имаш, във Русе си уча но в кое даскало нети тря
имам най-добрата лична лекарка на света (happy) неска отивам и искам бележка за 2дни се пак е свети валентин, момичето ми на даскало 1ва смяна аз сам 2ра. И заради тва си зех бележка само докато я попитах и ми написа за 2 дни (bug)
Ама тия циганя яко са те наплашили явно, а? Викам си да те видя къв си що си.. дали наистина можеш да им шчупиш главите с чичо си ^^ Не всеки по света ще ти бъде враг бе дееба