Говорилня

не че нещо ама я кажете за кой сървър толкова се карате, че пак не съм разбрал ^^

Брат алкохола вече не е модерен, коз му е майкатаа xD

Малчи ти бе клошар!

На мен ли викаш клошар бе контенерджия ? Я вари се скрий с мазния си сървър заври се в някой миша дупка и не се показвай! Аз може да имам малко хора но сървъра още не е развит на 1 ден. Защо Виктор да маха домейна ? Щом той е дал парите, може да прави каквото си иска ! Ти си едно малко миризливо кравешко разтройство което се прави на много велик (chuckle)(chuckle) Както преди от един друг форум кво стана дойде изяде си боя и си замина кат насран. Щом си толкова надух ела в моя квартал да видим колко си велик. В моя квартал правилото е едно ! Дойде ли друг човек да се прави на газар яде бой и си заминава ти си едно лапе което се прай на много велик.

На мен ли викаш клошар бе контенерджия ? Я вари се скрий с мазния си сървър заври се в някой миша дупка и не се показвай! Аз може да имам малко хора но сървъра още не е развит на 1 ден. Защо Виктор да маха домейна ? Щом той е дал парите, може да прави каквото си иска ! Ти си едно малко миризливо кравешко разтройство което се прави на много велик (chuckle)(chuckle) Както преди от един друг форум кво стана дойде изяде си боя и си замина кат насран. Щом си толкова надух ела в моя квартал да видим колко си велик. В моя квартал правилото е едно ! Дойде ли друг човек да се прави на газар яде бой и си заминава ти си едно лапе което се прай на много велик.

Бъркаш се нещо,къв др. форум ? На коя планета живееш ,скитник... В моя квартал .. правило ? Хахаха кфи са тес паляшки истории е патриот смешен ? Такива като тебе дето са мислят за скинарчета или някви такива най-лесно се оправят,като имаш зор ела във Варна(Още по-добре ако си от Бургас) намери ме в скупе и ще се оговорим :)

Бъркаш се нещо,къв др. форум ? На коя планета живееш ,скитник... В моя квартал .. правило ? Хахаха кфи са тес паляшки истории е патриот смешен ? Такива като тебе дето са мислят за скинарчета или някви такива най-лесно се оправят,като имаш зор ела във Варна намери ме в скупе и ще се оговорим :)

хахаха неговоря за теб, имаше още 1 като тебе в друг форум много се прай изяде си боя и си замина като насран. Ти много на здрав се праиш а ?

Е да, ама Татиту му има много парички и той ще наеме целия СОТ да ти набият квартала (rofl)

Е да, ама Татиту му има много парички и той ще наеме целия СОТ да ти набият квартала (rofl)

е той дан е много велик, то аз ако почна със връски да се занимавам. кво се хвали с парите на бащаси Вуйчо ми е шеф на 2 ро районно в Русе ама несе прая с него като иам проблеми викам приятели пък ако мога сам, сам си ги разрешавам то със връски всеки може така нареченият квартал "Чародейка" е пълно с циганя едно звънване на 1 от тях и ше си ходиш насран (handshake)

е той дан е много велик, то аз ако почна със връски да се занимавам. кво се хвали с парите на бащаси Вуйчо ми е шеф на 2 ро районно в Русе ама несе прая с него като иам проблеми викам приятели пък ако мога сам, сам си ги разрешавам то със връски всеки може така нареченият квартал "Чародейка" е пълно с циганя едно звънване на 1 от тях и ше си ходиш насран (handshake)

Гъзи? В Чародейка север си обикалям с кубинките и свастиката с братовчед ми тия стоят само отстрани и ме гледат някво странно ^^
Btw : Къде учиш?

Гъзи? В Чародейка север си обикалям с кубинките и свастиката с братовчед ми тия стоят само отстрани и ме гледат някво странно ^^
Btw : Къде учиш?

проблем ли имаш, във Русе си уча но в кое даскало нети тря :)
имам най-добрата лична лекарка на света (happy) неска отивам и искам бележка за 2дни се пак е свети валентин, момичето ми на даскало 1ва смяна аз сам 2ра. И заради тва си зех бележка само докато я попитах и ми написа за 2 дни (bug)

някой може ли да ми намери Езици за windows Vista ?

Ей тапаци , именно PLMN, Elven спрете да се карате тук има си Private , има си и скайп!!
Спрете са че ме нервите!

Аре спри са па ти уе таман стане интересно и ти се намесиш пуу :D:

проблем ли имаш, във Русе си уча но в кое даскало нети тря :)
имам най-добрата лична лекарка на света (happy) неска отивам и искам бележка за 2дни се пак е свети валентин, момичето ми на даскало 1ва смяна аз сам 2ра. И заради тва си зех бележка само докато я попитах и ми написа за 2 дни (bug)

Ама тия циганя яко са те наплашили явно, а? :D Викам си да те видя къв си що си.. дали наистина можеш да им шчупиш главите с чичо си ^^ Не всеки по света ще ти бъде враг бе дееба

Ама тия циганя яко са те наплашили явно, а? :D Викам си да те видя къв си що си.. дали наистина можеш да им шчупиш главите с чичо си ^^ Не всеки по света ще ти бъде враг бе дееба

Във кой квартал живееш

Момчета можете ли да ми помогнете.........
Имам така наречения фреез или краш. Както си работи сървъра няма никакви проблеми сичко си варви. Изведнъж хората си пишат ацц и пас и забива. Неги пуска в сървъра. Тези които са онлайн и не излязат си играят ,а другите немогат да влязат :mad::mad::mad: