AirwaveS
Active Member
- Reaction score
- 160
Омръзна ми да ви чета простотййте ела да ти надуя главата и да си одиш!
Много нинджи , треперят ми коленцата.
Омръзна ми да ви чета простотййте ела да ти надуя главата и да си одиш!
хей бакарди искаш ли да ми видиш крака ?![]()
айде няма нужда да си показваш грозните лапешки краченца ходи си ги показвай на вашите че почваш много да ме дразниш взимай си родата от форума и повече не влизайте
е добре, извинявай... (толкова ли не успя да се направиш на ударен значи...)А аз като не съм поддръжник на никого или пък да съм имал караница с него? ^^
Kreten тихооо![]()
е добре, извинявай... (толкова ли не успя да се направиш на ударен значи...)
това ли успя да измисли гениалния ти мозък бе сухар
Много ми е интересно как всички нападате KR373N , ама като ви потрябва нещо и той може да ви го направи му ближете гъза..
Използвачи !
Много ми е интересно как всички нападате KR373N , ама като ви потрябва нещо и той може да ви го направи му ближете гъза..
Използвачи !
само да кажа че за разлика от тия който много им знае устата аз помагам във форума а не само да дрънкам глупости по цял ден това се отнася за @Arrogance & @Hamlet до сега не съм видял нещо от вас!! така че може да си говорите каквото си поискате за мене но за разлика от вас помагам на хората във форума а това дали ти или някой друг го оценява хич не ме интересува хората който уважавам в този форум се броят на пръсти но са хора на който човек може да разчита така че не ме интересува какво мислиш за мен дано да съм ти го изяснил @Hamlet и @Arrogance!!!!