Говорилня

Представете си ако изчистят тази тема всеки с кой поста ще бъде?

Last edited:
Братле, под нивото си ми да се занимавам с теб. Ае у лево!

Last edited:
съжалявам ако ти засегнах женското самочувство но аз изразявам мнение а това че не може да го приемеш си е твой проблем ;)

съжалявам ако ти засегнах женското самочувство но аз изразявам мнение а това че не може да го приемеш си е твой проблем ;)

от кога има и мъжко, и женско самочувствие?
П.С. мислех, че се делят на високо и ниско..

Можем да четем за разлика от тебе -.-
hamlet тея хейтъри пак са почнали =Д

Еdit: Kre7en ако съдим по твоята логика ... извинявай че ти засегнах мъжкото самочувствие мъжага (xaixai) чакай че и аз не си повярвах , лол
Bacardi ако имаш да ми казваш нещо недей се кри зад тоя боклук не бъди като него ... просто млъкни ..~!

Last edited:

Еdit: Kre7en ако съдим по твоята логика ... извинявай че ти засегнах мъжкото самочувствие мъжага (xaixai) чакай че и аз не си повярвах , лол
Bacardi ако имаш да ми казваш нещо недей се кри зад тоя боклук не бъди като него ... просто млъкни ..~!

браво само 3 дни ти отне да отговориш на въпроса направо да ти пляскаме !!! (applause)(applause)

• Like
Reactions: bacardi
браво само 3 дни ти отне да отговориш на въпроса направо да ти пляскаме !!! (applause)(applause)

Тъй като не го познавах, но ми стана ясно че е "женствен" "Мека-китка"(crazy) но го мислих поне за по умен, "три дни" мисли какво да напише. И аз ще пляскам (applause)

първо не знам до сега да си ми засегнал някога самочувствието защото от такава нисша форма на живот освен да си докарва някакви индивиди дето да се мислят за господ направо ми става жал за тебе даже не знам как още те малтретират в училище не им ли става жал да бият някакъв рахит а е няма да те убеждавам че си жалка картинка за мен си оставаш 1 леке така че ти може да си пишеш каквото си искаш

Last edited:
  • Like
Reactions: bacardi