[Release] Бан по ip в сайта ви

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
Добавете този код в началото на индекса и си променете IP адресите.
Code:
<?
$banned[0]="127.0.0.1"; // IP във формат като "127.0.0.1"
$banned[1]="213.91.237.138";
$banned[2]="83.148.104.25";
$banned[3]="89.252.236.201";

// добави колкото искаш (добавяш след 0,1,2,3 до...100...10000)

if (in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'],$banned)) header("HTTP/1.1 403 Forbidden");
?>
Демо:
Opera Internet Explorer

Промяна: може да създадете нов файл с име, например ipban.php и да го инклудвате във нужните страници, вместо да пишете кода по 1000 пъти. Така ще имате една т.нар. "база данни" с баннати IP-та, еднакви за всеки файл.
Инклуд се прави:
Code:
include "ipban.php";
 
Last edited:

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
вариант 3 : 2 реда код засичащ дали си с proxy :bigsmile:
 

AnHiMiLaToR

The Prodigy
Joined
Jul 9, 2008
Messages
323
Reaction score
99
Ефикасни са, ко ... :D
Ще гледам да пооправя кода и да го re-релийзна
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Ефикасни са, ко ... :d
Ще гледам да пооправя кода и да го re-релийзна
Няма кво да се правиш че го разбираш,скрипта е много добър казал съм го и пак ще кажа "НЕ барайте там кадето не разбирате"
 

AnHiMiLaToR

The Prodigy
Joined
Jul 9, 2008
Messages
323
Reaction score
99
Защо да не го поправя като всъщност аз съм си го писал .. говоря за скрипта от първия пост ............ ябаа
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Знам че ти си го писал но просто не обичам хора кадето са прочели 20-30 реда в нета и вече се фукат че разбират не казвам че се фукаш,но по-добре остави php на хората които го учат или са го учили сериозно и не в нета повече няма да споря и да се обеснявам ще е хубаво и ти да не спориш като го оправиш го сподели
 

z0lik

New Member
Joined
Sep 18, 2009
Messages
8
Reaction score
4
<?php
if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){
die("Muweb has detected a proxy! Site will not load any further!</body></html>");
}

$banned = array();
$banned[] = "127.0.0.1";

if (in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'],$banned)) header("HTTP/1.1 403 Forbidden");
die();
?>

User Array!
 
  • Like
Reactions: enduwe and LilPubzy

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
ето код от една фирма дето имам с валиден HESH но освен че блокира всички проксита блокира и сайта ако някой може да го пооправи

PHP:
<?php
if (check4proxy("904482622208D4440ADBB7B4B0D0E90568865418")){
die();
}
function check4proxy($hash)
{
$headers = array();
foreach(array_keys($_SERVER) as $skey){
$headers[$skey] = $_SERVER[$skey];
}
foreach ($headers as $header => $value) {
if ($header == "REMOTE_ADDR") { $ip = "ip=".$value; }
$header_str .= $header."=".$value."~\n";
}
$post_string = "data=".urlencode($header_str)."&".$ip."&hash=".$hash;
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.blockthatproxy.com/detect.aspx");curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_string);curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "");curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 15);curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, true);curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
$contents = curl_exec($ch); curl_close($ch);
$proxy_level = intval(substr($contents, -2));
if ($proxy_level > 3)
return true;
else
return false;
}
?>
 
  • Like
Reactions: LilPubzy

Similar threads