[AD] XTYLING-Mu | Version 0.98R | Exp:100 | MaX ReS: 40

Status
Not open for further replies.
не друго спирам спама не ми се занимава повече с "играчи" ;)

уъъуъуъууъуъуъуъу нидей нидей бе "луд"

ДПОЖ нидей така, че изплашиш дицата бе (happy)

поне има а не като теб дърт скоро и оплешивял дъртак където се чуди с кое дете да се заяде... на каде отива света боже господи... и не ти ли писна да се занимаваш с мен щото на мене ми писна да ти слушам тъпизмите и изобщо от теб и от слабоумните ти изказвания по мое име.

пак някой ти е помагал да съчиниш поредното лишено от съдървание и изречение :) ама то изречение ли е чуду ли е :)

уф сички станахте разбирачи като стане дума за дизан и код на сайт ...

някъде да съм казъл, че дизаина е шибан...или кода (think)
просто самият сайт не ме кефи ;)

всеки има право на лично мнение и нее длъжен да се съобразява с кефа на другиа. същото се отнася и за перхидролния косъм. нали така келеш ?

бахти хората...станали сте на по 19 20 год и така са заяждате с хората и за кво ? да докажете че преценката ви е грешна. ?!?!?!? бахти нещасните малоумници сте ама чеснооооооооооооооооооооооооооо

защо обиждаш хора които не познаваш ? или просто лижеш ректума на някой ? :) няма да давам жокер на кой точно :)

квото и да праа се е моя раота сеесс ?!?! и как така не ги познаам като виждам как се държите 1 с друг така бях и с мойте фр-та ама в 1ви клас... а не когато сам на 1 милион години....

Ако имаш да казваш нещо казвай ако ли не имаш право да се направиш тактично че те търсят и да ни лишиш от ненужното си присъствие. Кой наколко години е нее мерило. Когато ми стигнеш годините и положението може да правиш някакви плахи опити да ме репликираш но до тога си оставаш поредния невръстен teen и не само ти и перхидролния сопол.

Ако имаш да казваш нещо казвай ако ли не имаш право да се направиш тактично че те търсят и да ни лишиш от ненужното си присъствие. Кой наколко години е нее мерило. Когато ми стигнеш годините и положението може да правиш някакви плахи опити да ме репликираш но до тога си оставаш поредния невръстен teen и не само ти и перхидролния сопол.

до каде стигнах... пенсионерите да ме коментират... (tmi)(tmi)(tmi)

• Like
Reactions: Wikko0
Вече имате възможност да разгледате сървъра с тестов герои.
Акаунт: test
Парола: mu

Game Download: xTyLiNg.NeT Downloads

Hacking-mu ^^..... сървъра е добре 10/10 , но уеба тря да се доизмисли 6/10!

Status
Not open for further replies.