[AD] XTYLING-Mu | Version 0.98R | Exp:100 | MaX ReS: 40

Status
Not open for further replies.
хахахахаха тоя пак си мечтае че някой му завижда :) плащач :) :)

сега ще започне да ни разказва как му завижам/е и т.н. и т.н. :) с което много се забавлявам :) а като се сетя че си чака все още някой да му "нарисува" един скрипт и в 5 сутринта реве като вдовица за кур в чата направо ми става едно такова хубаво на душата :)

сега ще започне да ни разказва как му завижам/е и т.н. и т.н. :) с което много се забавлявам :) а като се сетя че си чака все още някой да му "нарисува" един скрипт и в 5 сутринта реве като вдовица за кур в чата направо ми става едно такова хубаво на душата :)

Approved AND Doubled (chuckle)

абе вие верно сте нещасници...човека е успял да напрай нещо в тоя шибан свят а вие пак............................................

абе вие верно сте нещасници...човека е успял да напрай нещо в тоя шибан свят а вие пак............................................

я опитай още веднъж :)

0.1/10 саит сървър 1.1 = обща оценка 1.2/10 :d

xtyling препоръчвам ти да млъкнеш, поради причината, че много хора в този форум знаят колко струваш, какво можеш и какъв си!! Наивно хлапе ! |-(

xtyling препоръчвам ти да млъкнеш, поради причината, че много хора в този форум знаят колко струваш, какво можеш и какъв си!! наивно хлапе ! |-(

струвам много повече от теб лайно найвно... но ако има нещо да казваш пиши на лц не в темата.

научи български ;)

ти да не си някаф учител по бг ? престани да ми фудиш по темата. си пиша как на мен ми е кеф това е моята тема.

Флооооооооооооооооод

ти да не си някаф учител по бг ? престани да ми фудиш по темата. си пиша как на мен ми е кеф това е моята тема.

All rights reserved? Къде го пише (nqh) (dance2)

на петия косъм от ляво на дясно на алаброса :)

има бе :) ако знаеш как се вее перчема ;) и ми е едно такова хубаво като го видя но не знам защо ме избива на агресия ... :d:

на петия косъм от ляво на дясно на алаброса :)

поне има а не като теб дърт скоро и оплешивял дъртак където се чуди с кое дете да се заяде... на каде отива света боже господи... и не ти ли писна да се занимаваш с мен щото на мене ми писна да ти слушам тъпизмите и изобщо от теб и от слабоумните ти изказвания по мое име.

Last edited:
мега тъп сайт, а версията е една от най-античните (dance2)

0/10

уф сички станахте разбирачи като стане дума за дизан и код на сайт ...

• Like
Reactions: XTYLING
Status
Not open for further replies.