DarkEvil
Active Member
- Reaction score
- 106
Той си го е моднал пича, но това не значи, че правата са на някой друг.
Нещастник с нещастниците, толквоа ли нямаш за 1 стотинка мозък поне правилата на сървъра и форума да си измислиш бе?!!?!??! Плоскоумен..
Ай ше ви се незнае мизерниците смотани !
Част от "твойте" правила, които всъщност са на Dark Angels !!
С тая разлика, че вчера бяха сменени и няма да ги видиш, плиткоумнен.
За сървъра: Изглежда добре, но по коментарите от други места и хора, не оставам с добри впечетления.
GL HF
Да, уе, гоУем съм спамер и не знам правилата на форумите, нещастник. Занимавам се с години с форуми и поддържане. Поне нито един път не съм копирал правила, нерез. Я ми обясни за кво са ми тия мнения? Чий ше го дира с тях? Влизам само да гледам сървъри. Кво да направя, че засекох нещастник, на който има какво да кажа?
"Има ЛС-та за тая работа" МИ НЕ, няма да ти пиша ЛС, нека видят цялата хранилка и каква мизерия си!
Колкото до това, че пуснах едно и също мнение в два форума, това е защото общностите и хората, които ги посещават тия форуми са различни.
Офтопик: Спамери си имаме достатъчно !
Вместо да критикуваш сървъра на момчето, вземи направи един твой да те видим ! И имай в предвид, че не всичко свършва до един готов сайт и файлове, някой трябва и да го нагласи този сървър.
П.С: Толкова ли е трудно просто да кажете "Браво, постарал си се, давай напред!" ??????????????
Онтопик: Сървъра изглежда добър, дано имаш късмета да се развива и за напред