[Help] Webshop

wingshot

New Member
Joined
Oct 20, 2009
Messages
150
Reaction score
11
Здравейте искам да ви попитам във Webshopa итемите им е зададено да слагат във сандъка примерно
Sword в кода на итема има зададени координати X 1 : Y 4 , но тези координати в сандъка ако са заети итема не го слага и взима кредитите това нормално ли е? ако не е как да го направя така, че да слага итема в първото свободно място :) ?
 
Сложи си друг Онлайн магазин и пробвай пак. Запази Query-то с итемите.
 
Други път не ми е правило така или поне аз не съм забелязал би ли ми казал кой точно магазин да ползвам и как да запазя всички итеми от магазина за да мога после да ги сложа в новия ?
 
Last edited:
Това X Y е колко слота заема а не кординати на сандъка :) просто колко полета взима по оста Х и колко полета взима по оста Y
 
Ако си с кустомс файлове и някой итеми са 2X4 А ти си ги направил 1X4, То тогава това е визуален бъг в уебшопа. А с кой уеб си, ако е Савой този уеб е перфектен. Весия моля.
 
Да това в последствие го разбрах, че не са координати, но просто ми кажете само кой магазин да ползвам season 4 ми е сървъра и също така как да запазря итемите от стария магазин.
 
Savoy Webshop 0.9c мисля че беше последната версия.
MuOnline->Tables->WebShop rb Rename to WebShop2.

Инсталваш Онлайн магазина на Савой и влизаш в MuOnline->Tables намираш WebShop и го Delete след което Rename Webshop2 в WebShop

Мисля, че ще се получи не съм го тествал.
 
Да и на мен ми хрумна това с ренамето на таблицата, но имам един проблем написах Savoy Webshop 0.9c в търсачката на форума тук, но поне 20 страници отворих и не ми го намира този магазин би ли ми дал линк за него ?
 
в гоогъл намерих 0.9б ето:
Не е тестван от мен! :)
 

Attachments

  • %28S-y%29AdvancedWebShop_v09b.rar
    2.4 MB · Views: 47