[Release] Web BAN + JS

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Code:
<?php
$ip = getenv('REMOTE_ADDR');
$blocked = "The IP who u want to block here";
if (ereg($blocked,$ip))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' asshole!"); </script>');
exit();
}
?>
Слага се в index.php или в config.php може също така да се include по следният начин <?php include "blocked.php"; ?>, като преди това сте направили файл с име blocked.php и в него пишете кодът даден Ви по-горе.

Този скрипт служи за БАН/БЛОК на IP адреси в сайтът Ви.


Set in index.php or config.php also this file can be included ... like that <?php include "blocked.php"; ?> but first u need to make file with name blocked.php and in this file set the code.


Credits : Gasolincho, and Mephisto

REQ. By : ReaL
 
Last edited:

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Браво и двама ви... Много полезно :) 10/10
Имам само един въпрос там където пише
Code:
echo('<script language="Javascript">alert("YOUr IP ARE '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' BLOCKED FROM THIS SITE"); </script>');
на мястото на YOUr IP ARE какво трябва да пише?
 
Last edited:

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Браво и двама ви... Много полезно :) 10/10
Имам само един въпрос там където пише
Code:
echo('<script language="Javascript">alert("YOUr IP ARE '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' BLOCKED FROM THIS SITE"); </script>');
на мястото на YOUr IP ARE какво трябва да пише?
Това е причината за блок/бан
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Значи да кажем, че е изпозлвал хак кода ще е така:

echo('<script language="Javascript">alert("Using Hacks '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' BLOCKED FROM THIS SITE"); </script>');
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Значи да кажем, че е изпозлвал хак кода ще е така:

echo('<script language="Javascript">alert("Using Hacks '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' BLOCKED FROM THIS SITE"); </script>');
Да!
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
А как точно става това ако има повече ИП-та за блокиране трябва да пиша кода всеки път за всяко ИП ли или има начин за да ги добавям... Смисъл ако се добавят ще стане:
Code:
<?php
$ip = getenv('REMOTE_ADDR');
$blocked = "The IP who u want to block here";
$blocked = "The IP who u want to block here";
$blocked = "The IP who u want to block here";
if (ereg($blocked,$ip))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' asshole!"); </script>');
exit();
}
?>
И така там продължавам $blocked = "The IP"; за всяко ИП нали ?
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
А как точно става това ако има повече ИП-та за блокиране трябва да пиша кода всеки път за всяко ИП ли или има начин за да ги добавям... Смисъл ако се добавят ще стане:

И така там продължавам $blocked = "The IP"; за всяко ИП нали ?
Да за всяко ИП копираш кодът отново (целият) и само променяш адресите.
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Thx very much! 10/10
and u got my Excellent Vote :p
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Последно само $blocked ли копирам или направо целия код... Моля те дай пример защото яко се обърках... :)
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
<?php
$ip = getenv('REMOTE_ADDR');
$blocked = "255.255.255.255";
if (ereg($blocked,$ip))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' asshole!"); </script>');
exit();
}
?>


<?php
$ip = getenv('REMOTE_ADDR');
$blocked = "127.0.0.1";
if (ereg($blocked,$ip))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' asshole!"); </script>');
exit();
}
?>

<?php
$ip = getenv('REMOTE_ADDR');
$blocked = "195.165.35.0";
if (ereg($blocked,$ip))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' asshole!"); </script>');
exit();
}
?>

това е за блокиране на 3 адреса.
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Мерси много... Значи го слагам в index.php и тези са блокирани :) Чудесно :D
 
Last edited:

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Е тва е супер лесно супер хубаво просто нямам коментар (Pespect To Gasolincho ако не се беше отказал щеше да е много яко )
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Нали знаеш, че на него ще му стане мъчно за нас и ще се върне... :) И Газолинчо много ти благодаря приятел, че ми го обясни подробно ;)
 

special

New Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
22
Reaction score
1
А да ако някои може да сложи и да бавна Proxy-та :) супер
 

MorgaN

New Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
708
Reaction score
101
jajaja this is java scripts ( 10/10 my freind )
 

Ex74

New Member
Joined
Aug 24, 2008
Messages
14
Reaction score
0
Да за всяко ИП копираш кодът отново (целият) и само променяш адресите.
Баси тъпото... не може ли просто да се сложи 1 масив?

Code:
<?php
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$blocked = array(
"10.10.10.10",
"20.20.20.20",
"255.255.2.4"
// tuk vsi4ki ip-ta...
);
if (in_array($ip, $blocked))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site, '.$ip.'!"); </script>');
exit();
}
?>
...не съм го тествал
 

z0lik

New Member
Joined
Sep 18, 2009
Messages
8
Reaction score
4
Баси тъпото... не може ли просто да се сложи 1 масив?

Code:
<?php
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$blocked = array(
"10.10.10.10",
"20.20.20.20",
"255.255.2.4"
// tuk vsi4ki ip-ta...
);
if (in_array($ip, $blocked))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site, '.$ip.'!"); </script>');
exit();
}
?>
...не съм го тествал
<?php
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$blocked = array();
$blocked[] = "10.10.10.10";
$blocked[] = "20.20.20.20";
$blocked[] = "255.255.2.4";

if (in_array($ip, $blocked))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site, '.$ip.'!"); </script>');
exit();
}
?>
 

killar4eto

Well-Known Member
Joined
Apr 11, 2009
Messages
920
Reaction score
463
Code:
<?php
$ip = getenv('REMOTE_ADDR');
$blocked = "The IP who u want to block here";
if (ereg($blocked,$ip))
{
echo('<script language="Javascript">alert("You are blocked from this site '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' asshole!"); </script>');
exit();
}
?>
Слага се в index.php или в config.php може също така да се include по следният начин <?php include "blocked.php"; ?>, като преди това сте направили файл с име blocked.php и в него пишете кодът даден Ви по-горе.

Този скрипт служи за БАН/БЛОК на IP адреси в сайтът Ви.


Set in index.php or config.php also this file can be included ... like that <?php include "blocked.php"; ?> but first u need to make file with name blocked.php and in this file set the code.


Credits : Gasolincho, and Mephisto
REQ. By : ReaL

Бравоо :)
Но аз имам друго предложение ама е малко по - сложно....:

1. Това го слагате в индекс :) :
Code:
<?php
$get = getenv('REMOTE_ADDR');

$check =mssql_query ("SELECT ip,reason from BLOCKED_MEMB WHERE ip = $get");
$row = mssql_fetch_row($check);
$error = row[1];
if($get == row[0])
{
echo $error;
}
else
{
КОДА НА САЙТА ВИ
}
?>
2. Правим нова таблица в MuOnline с име BLOCKED_MEMB
ip - varchar - 20
reason - varchar - 350

Малко по - сложно, но пък е готино :)......

ТАЗИ СИСТЕМА НЕ Е ТЕСТВАНА НАПРАВО Я НАПИСАХ ТУКА!
 

strsup

New Member
Joined
Jan 18, 2009
Messages
69
Reaction score
11
Какви са тези кодове ... защо си усложнявате живота не мога да разбера...
PHP:
/* Msg */
define('lameass_message', 'нещо си');
/* Обсег на адреси */

$bans = array();
$bans[] = '127.0.0.1';
$bans[] = '172.0.0.0-255.255.255.255';
// $bans[] = '....';

$myip=ip2long($_SERVER['REMOTE_ADDR']);


foreach ($bans as $ip){
      $ip = explode('-', $ip);
      if (count($ip)==1 && $myip=ip2long($ip[0]))
             die(lameass_message);
     elseif (count($ip)==2 && $myip>=ip2long($ip[0]) && $myip<=ip2long($ip[1]) )
             die(lameass_message);
}
edit: и да смея да отлбежа, че това добавя средно около 0.002 процес тайминг на ип.. смятайте го ... и на вас ви е напълно ненужно.. така като гледам скоро няма да напишете прокси checker..
 
Last edited:

Similar threads