[Release] МuWarZone Web - @Borka7aQ Project 97D

fr33d0m

r00tme
Joined
Apr 30, 2014
Messages
521
Reaction score
743
MuWarZone Website - @Borka7aQ
477547774778

47794780

]


Тъй като проекта е с изтекъл срок на годност, но касаеше и друг човек е редно да се напишат няколко реда за да се разясни сценарият.

Доста време мина откакто @Borka7aQ беше решил да пуска сървър на 97D с този уебсайт. Тъй като последно пипах по него преди 4 години нямам много спомен колко и какво работеше коректно. Той определено доста си тестваше нещата, които пишех и добавях затова ги фиксвахме своенвременно. Съдейки по последният му пост тук https://darksteam.net/threads/muwarzone-97d99i-exp-100x-drop-60.22525/#post-193026 излиза, че е бил доста изчистен, но това е доста несериозно понятие, особенно за уебсайт, който не е тестван в реална обстановка с много "хакери" :). Не съм напълно убеден, че версията която споделям е последната, в/у която се е работило, но ако ми излезе нещо по-ново забутано някъде из харда ще го добавя и него.

Причините за споделянето са няколко, но основната е, че той няма намерение да пуска сървър и/или ако пуска съврър няма да е с този уебсайт. За да не ми бъде съвсем напразен труда, както и времето, което вложих в него реших да го споделя, поне на някой му свърши някаква работа. Всъщност решението беше взето доста отдавна за релийс още през 2016-та година, след като го обсъдих с него и той беше категоричен, че няма да пуска нищо в близко бъдеше. Въпреки това аз все пак изчаках ако си промени решението доста време, защото хората често вземат импулсивни решения, а после размислят.

Реално доста от нещата, които наравих за него тогава ги имплементирах и в DTweb 2.0 в подобрен или подобен вариант и все пак има неща които не са споделяни там, като Dual Stats, Weekly/Mohtly Event Rewards и Fight Club (както той го наричаше) или просто HOF с автоматично записване и боксове награди, както и други модули. С други думи може да се сметне, че доста от идеите реализирани в DTweb 2.0 са заченати в този сайт, нещата вървяха долу горе успоредно макар и DTweb 2.0 да е предшественик с около половин година. В този ред на мисли мисля, че това е един доста изчистен работещ вариант на DTweb 2.0 за 97D тъй като той си го гласеше и тестваше само за този сезон.

Идеите за някои от модулите, тяхните функционалности, както и визията на сайта с някои изключения са дело на @Borka7aQ. Така, че тук е момента да се отчете неговият принос за този проект, който за жалост не видя бял свят в смисъла в които беше заплануван. Ако не ви харесва как го е измислил, изглежда или работи може да напишете оплаквания тук -> http://armenskipop.com/ ще се надяваме да отговорим в кратък срок. Благодарности и към тези, които са участвали косвено с парчета код: @Damian, @ivowe3, @RaFa, @MeMoS (подредбата няма няма никакво специално значение, все трябваше да започна от някъде) и всички останали, които си познават тяхно нещо в кода и не ги знаем.


По мои спомени и според неговите описания по постовете му тук във форума, уебсайта има изброениете по-долу модули. И все пак това може да не отговаря напълно на истината, аз лично не съм ги проверявал един по един и може и да пропускам някой:

Default Web Modules:
* Change Email
* News System
* Change Password
* Add Stats
* Clear Kills
* Reset Character
* Registration
* All Type Of Rankings with pagination including Fight Event(HOF) and Weekly/Monthly Events
* Send Ticket To Administrator
* Reset Character
* Zen Bank
* WebMarket
* Auction with Stones
* Jewel Bank
* Monthly/Weekly Reward (BC, DS, Sky) работи с боксове с възможност да се избира какъв да е реуарда като количество/качество спрямо мястото.
* Warehouse


VIP Web Modules:
* Buy Credits
* Buy VIP
* Change Name
* Change Class
* Buy Jewels
* Double Stats
* Registration for FightClub
* Exchange for Credits


Administration Web Options:
* Three Administration Types (GM, Trusted GM and Administrator)
* Detailed Modules Usage Logs (every module usage is recorded)
* Edit Character Inventory and Stats
* Edit Account Inventory and Stats
* Auction Configuration
* Add/Edit News
* Add/Remove/Edit Ban and Warnings
* Administrate FightClub Event

Всичко останало се кофигурира на ръка чрез главният конфигурационнионен файл, а не през админ панела.

Инсталацията, както е вече ясно щом е с основата на DTweb на MeMoS и има общо с DTweb 2.0 има и същата конструкция, която съм сигурен че тези които са пускали някога тези сайтове познават. За тсзи които не е ясно, има един главен config.php в който се съдържат всички константи на модулите, в това число и връзката с базата. Друг конфиг освен този в главната директория и този чрез админ панела не се пипа.
За да улесня инсталацията, съм направил бакъп (SQL 2014) на цяла база за 97D заедно с процедурите и всичко което е необходимо на уебсайта за да работи, както е тестван преди години. Допълнително е добавен и скрипт за тези, които искат да ползват по-стари версии на SQL. За уточнение бакъп на база направен с SQL 2014 не може да се ресторне на по-старa версия на SQL сървър директно, но може на по-нова.


Демо Login: test / test
Конфигурация

Линк за теглене
 
Last edited:

djagripnos

Active Member
Joined
Jun 10, 2012
Messages
485
Reaction score
112
:) the best project websites xampp version support ???
sql server 2008 support script ???
 
Last edited:

Similar threads