Мммм спомен нямам да съм ти писал сам да ти помагам. Вярно е, че на теб не съм помогнал и един път неотричам това.
А относно това за блока... не мисли, че си единствен и както и преди съм казвал не съм блоквал никой а съм го изтрил от списъка с абонати и ако не е в него неможе да ми пише.
Защо...? Ми защото всички почнахте дай скайп дай скайп и аз съм няколко си години и досега небях виждал толкова много спамери
знаеш ли какво е това само докато влезна и имах по ~100 съобщения отделно след минута две още толкова...? Знаеш ли какво е това нонстоп да ти пишат 50 човека за какви ли не неща и ти да се мъчиш да помогнеш на всеки и те накрая да те псуват и дори мерси да няма...?
Защо направих всичко това с изтриването на 90% от хората в скайп-а ми от тук ли...? Ми отговора е прост:
Вие освен за помощ или да искате нещо за друго не пишете... нито как си нито за каквото и да било... само искам направи ми
Е ти ако си на мое място какво би направил?
Аз си стоя в офиса и говоря с клиенти и лаптопа ми пищи като луд понеже пишат 20 човека да им оправя някой скрипт или уеб-а или да им направя нещо и клиента се чуди какво става... е сега мисля, че избора за всичко това което съм направил е изцяло мой. Преценката на кой и как и по какъв начин да му помогна си е изцяло моя нали така?
До сега който е писал тук в форума нещо отностно php или нещо от сверата не съм отказвал никаква помощ