Nesquik New Member Joined Mar 9, 2012 Messages 104 Reaction score 11 Apr 8, 2012 #1 Имам някакав странен проблем.В сървера ми има около 15 онлайн , а един ми пише , че като се пробва да влезне в героя го изхвърля.От какво може да е ?
Имам някакав странен проблем.В сървера ми има около 15 онлайн , а един ми пише , че като се пробва да влезне в героя го изхвърля.От какво може да е ?
oveRLuckEd New Member Joined Apr 28, 2008 Messages 1,776 Reaction score 398 Apr 10, 2012 #3 От много неща може да е...
Nesquik New Member Joined Mar 9, 2012 Messages 104 Reaction score 11 Apr 10, 2012 #4 Вече 3ма ми споменават за този проблем явно не е от тях аз се съмнявам дали не е в клиента , но прав си от много неща може да е ако искаш драсни в скайп ще ти дам ид и пасс на Теама да погледнеш ако не си зает
Вече 3ма ми споменават за този проблем явно не е от тях аз се съмнявам дали не е в клиента , но прав си от много неща може да е ако искаш драсни в скайп ще ти дам ид и пасс на Теама да погледнеш ако не си зает