Добре главните администратори на тоя форум , защо просто не следят даденият сървър примерно модератори ли , какви но да чистят неактивни мута и теми просто е тъпо всеки ден през седмица да има някакви индивиди , който си правят гавра с някоя версия и т.н.т. Следите сайт-а активно ли е темата седи не е ли активен трийте не е трудно ако не правете ме мене да чистя АЗ ! Писнало ми е от ТАКИВА ИДИОТЩИНИ. Или , ще го бъде , като сървър или не. Точка
П.С - По тая логика аз мога да правя през 2 3 дена обещания "Скъпи играчи извинете имахме проблем с т.т.т и блабла извинете ни от екипа на т.т.т блабла. 1 2 3 пъти разбирам имали сте проблем мъчите се да , но 100 пъти да ми обещавате едни и същи неща ми е писнало затова има такива коментари 100 пъти. Локуми мразя да опъвам
Не ме бърка дали , ще ме баннат от форума но ми е писнало от такива версии. Добре 99б добре мах епх чат пат ок но ЕТО ТИЯ КРЕДИТИ ТИ УБИВА ИГРАТА И ФУЛЛ ИТЕМА. До сега , никой не ми е казал ТЪПАТА ЦЕЛ НА ТОВА МАХ ЕХП МАХ КРЕДИТИ И ПРОЧИЕ ?
Някой , ще каже убиване на време и блабла времето не се ли убива примерно да си намериш , нещо итем л дд рате примерно да му се радваш да го дигнеш на 11/13 примерно да знаеш това ми падна блабла. ОБЕСНЕТЕ ТЪПАТА ЦЕЛ НА ТИЯ ИДИОТЩИНИ ?
Последно изречение или 2 3
. Абе да ви питам "SKYPE" - Не ви е за "РЕКЛАМИ" нали за това има форуми/сайтове/ и други , още неща за споделяне и рекламиране лично скупе се ползва за разговори и чат не за "РЕКЛАМИ" на , каквото и да било. Лично не съм виждал примерно другите развити сървъри да си правят спам в скупе или другаде пускат теми и т.н.т
Както си му е реда на нещата.
Тук се сещам , че някой , ще каже , че и "facebook" се ползва за чат но все пак там може всичко да си споделяте пост и т.н.т.