ето скрин шот чакам 15 минути то не излиза кажете как да си го напрая да излиза ...
Anarxiq New Member Joined Apr 9, 2008 Messages 408 Reaction score 80 Jun 1, 2008 #1 ето скрин шот чакам 15 минути то не излиза кажете как да си го напрая да излиза ...
Gasolincho Well-Known Member Joined May 15, 2008 Messages 683 Reaction score 693 Jun 1, 2008 #2 ами виж дали порт 44405 или някой от другите нужни за сървъра не се ползват от друг процес и ако се използват ги смени!
ами виж дали порт 44405 или някой от другите нужни за сървъра не се ползват от друг процес и ако се използват ги смени!
marin New Member Joined May 11, 2008 Messages 10 Reaction score 2 Jun 1, 2008 #3 провери дали си променил всички ип-та и ConnectServer.exe или JoinServer.exe дали отговарят на версията т.е на протокола който си въвел но мисля че на 1.0Л е CHS!Сащо виж и какво си блокирал в FireWall !
провери дали си променил всички ип-та и ConnectServer.exe или JoinServer.exe дали отговарят на версията т.е на протокола който си въвел но мисля че на 1.0Л е CHS!Сащо виж и какво си блокирал в FireWall !
F FooG New Member Joined Jun 1, 2008 Messages 1 Reaction score 0 Jun 1, 2008 #4 Помощ Здравеите искам да попитам да ли има някои пич които да ми направи един сарвар ще бъде админ там пишете ми на скаип r3spec7_m3 :angel_innocent:
Помощ Здравеите искам да попитам да ли има някои пич които да ми направи един сарвар ще бъде админ там пишете ми на скаип r3spec7_m3 :angel_innocent: