[Help] Server

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
знам че ставам банален всеки ден да слагам теми за помощ , но няма кой друг да питам...
От какво ми дава тоя game server error ?! преди сам бил със същите файлове.. и неми го е давало (think) някой ако може да ми каже.. ще сам му благодарен !
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Първо аз не виждам никаква снимка с грешката, второ збозил означава, че си оплескал нещо :)
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
ахам , ще сложа картинка само да го даде пак :d ам и искам да попитам дали ще мога да сложа друг но сървъра да не се рестартира (think)
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
забравих да направя снимка на ерора с Dont Send ... ни след това веднага пуснах сървъра и излезе това...
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Имах подобен проблем, свалих и инсталирах ''Microsoft .NET Frameworks'' и се оправи :)
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
пф хора моля ви кажете ми кка да оправя тоя Бъг така да го нареча в GameServer.exe
постоянно Crashva ;( дали някой дупи (think) как мога да го оправя.. дава буквално DOnt Send
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
izvinqvam se 4e pisha na latinica ,no ne sam si v nas molq da buda izvinen...
a otnosno problema tova go izteglih i pak crashva i razbrah ot kakvo e...
Znachi nqkoi ako hvurli na zemqta 1/2 boxa i Game Server crashva ... kak moga da go opravq tova ? dali shte trqbva restart na server (neiskam ;( da go resvam... ) koito mi pomogne shte mu vurna uslugata!!!
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
da no trqbva li da se dade restart na servera ili prosto samo da copy paste game server ?
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
не няма да бараш нищо по датабасе.. само изклучваш сървъра, триеш папката Gameserver и слагаш другия Gameserver и Enjoy :) GL !
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
дам сега ще пробвам и ще видя какво ще направя ^^
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
омг смених GameServer папката и пак дава този еррор :mad:
 

DoKToPa

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
368
Reaction score
46
направи си "BackUp" на ДБ то запиши си го някаде на СД,Флашка или МП3-ка преинсталл си ПЦ инсталлни си .netFrameWork и си ок ;)
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
Ето го и ерора
my.php
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
655
http://search.data.bg
Antiparite-en
Дърпаш, сканираш и казваш дали имаш или нямаш вирусчета :]
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
еми сега махнах папките с Eventbag така де не папките еми файловете и не крашва но няма боксове ?! защо крашва от боксовете.. а впрочем нямам вируси !