D3nKa7a New Member Joined Apr 9, 2009 Messages 657 Reaction score 80 May 9, 2009 #1 Ако може някой да ми предложи качествена защита срещу следните хакове... Hit Hack Auto Kill Dupe Hack Trade Hack и т.н ще сьм му много благодарен
Ако може някой да ми предложи качествена защита срещу следните хакове... Hit Hack Auto Kill Dupe Hack Trade Hack и т.н ще сьм му много благодарен
Dea7h Admiral General Aladeen Joined Jan 16, 2009 Messages 1,189 Reaction score 428 Jun 3, 2009 #2 Сменяш портовете задължително , за дупето или ги хващаш със "Dupe Finder" или правиш трейд сървър А най добре е със някой платен софтуер :
Сменяш портовете задължително , за дупето или ги хващаш със "Dupe Finder" или правиш трейд сървър А най добре е със някой платен софтуер :
FeliXcat Active Member Joined Aug 18, 2008 Messages 947 Reaction score 218 Jun 3, 2009 #3 За trade hack за сега май няма защита или поне не е free. Dupe finder-a не помага особенно... трие предметите но какъв е смисала, като те вече са дупени и trade-вани... аз търся някоя програма против dupe но за сега без успех ;]
За trade hack за сега май няма защита или поне не е free. Dupe finder-a не помага особенно... трие предметите но какъв е смисала, като те вече са дупени и trade-вани... аз търся някоя програма против dupe но за сега без успех ;]
K koceto New Member Joined May 25, 2009 Messages 7 Reaction score 0 Jun 4, 2009 #4 re може да пробвате това Незная дали работи но просто го срешнах и рших да помога Надявам се да сам бил полезен Last edited: Jun 4, 2009
re може да пробвате това Незная дали работи но просто го срешнах и рших да помога Надявам се да сам бил полезен