[Help] Season 3 Episode 2

MupoH4o

New Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
27
Reaction score
2
Здрасти ::): някои може ли да ми даде линк да си сваля Season 3 Episode 2 files с бугове (понеже искам да се опитам да си ги оправя)? Мерси предварително .
 
Ако не разбираш много нямаш почти никакъв шанс да си огравиш сам, без помощ на някой разбирач. Не знам къде има линк, но ако искаш готови файлове, може би екипът на EscapeMu ще съгласи да ти продаде тяхните срещу много голяма сума ! Естесвено не съм сигурен и не мога да говоря от тяхно име за това можеш да питаш DarkMaster или AfterShock. Не съм ти дал никове на други хора от екипа на EscapeMu защото не знам кои са от екипа освен тях двамата !
 
Файловете на ескейп му не са правени от тях ;)
 
Файловете на ескейп му не са правени от тях ;)

Не съм казал, че са правени от тях ! Казах, че ако иска готови файлове може да говори с тях за това дали ги продават и колко пари ще искат в случай, че ги продават. (wasntme)
 
ей хора га ша стане session 4

Следи внимателно темата за Сезон Четвърти и ще хванеш пускането му (chuckle) !
 
Хубав сървар със се4 файлове ще има според мен най-скоро след година ако не и пивече!
 
Хубав сървар със се4 файлове ще има според мен най-скоро след година ако не и пивече!

Времето не може да се определи. Всичко зависи от това колко бързо и внимателно се работи, може да отнеме 3 години ако се работи бавно. Колкото по-бавно и по-внимателно се работи толкова по-добре ще е, защото накрая като трябва да се Release-не ще е с минимални бъгове ::p:!