И аз това казвамЗначи ако някой знае къде живее тоя или как можем да се свържем с него, да дава информацията насам
EXEC xp_cmdshell 'команда'; -- priv
Not shown: 999 filtered ports + [COLOR="Red"]1 open port, which is vulnarable[/COLOR]
PORT STATE SERVICE VERSION
80/tcp open http Apache httpd [COLOR="Red"]1.3.33[/COLOR] ((Win32) PHP/[COLOR="Red"]4.3.10[/COLOR])
Тоя rpo не можем ли да го набием малко ?
Kак може...?!?...да ти каже че е мразел да го копират като самия сайт е копнат от MuAliensClub....просто това немога да го проумея....то бива бива ама неговото ептен не се търпи.
С извинение аз майка му гърбава проста мога ли да еба,шибания педерас копира като насран после мразя да ме копират ,аз ще го науча някои ден ако още се дърви така ще му го набабаня на всичките сървъра че се моли после най-мразя пишлемета кадето знаят 2 неща да ми се дарвят.Аз да му кажа на тоя гомню.От каде е тръгнал едно време с насраните гащи ся ми се прави на баровец я да си трае там че до ся никои не си патил от мен колкото и да ме е ядосвал ама тоя май ще е първия ама аз захапя ли не пускам.Ще го изчакам още 1 месец да го видим ако още се прави на оборотен ще го пресечем
несе тревожете RPO е кораф сао пред монитора 1 пат го фанеш изван тях и нема мое седне че да се отваря DarkReaL това беше яко, но ако го намерим ше ни приебират в Arena 120 120
rpo И мен ли не си прецаквал :d:d: я си припомни язък че не съм бил с 3yeka когато са те млатили , е хубаво поне ти имам клипа как ти ръгат средни пръсти в устата рус педерас
RPO И мен ли не си прецаквал : я си припомни язък че не съм бил с 3yeka когато са те млатили , е хубаво поне ти имам клипа как ти ръгат средни пръсти в устата рус педерас
Ми щом толкова се сдухвате като ви хак-нат сървъра вече няма да хаквам никфи сървъри!
Щом съм го казал значи няма!
ае оставям ви на мира няма и повече дори да пиша по темата.
а ако някои се съмнява че не съм истинсия РПО негов проблем.
айде про ме хакна и мене м ане през сайта а нз каде ..(ако някой може ми защити хамп или sql server да пише)