10/10 много полезна програмка... ако можеш да направиш една програмка за релоад на Connect Server.. Има тема с Лоад ЦС но при мен ми спира ЦС а несе релоадва сиг немога да го наглася...
Когато хоствах на XP програмата не засичаше нищо,а когато хоствах MuOnlineX под Win7 всичко си беше точно. За флуда много от вас сигурно знаят,че и рутерите с Firewall също помагат ако са настроени правилно.
Аз пък ви препоръчвам тази програма Anti DDoS. Аз съм с нея от 1 година и досега никога не са ми спирали сайта. Инсталирането става изключително лесно, а веднага след това си я настройвате автоматично .
Аз пък ви препоръчвам тази програма Anti DDoS. Аз съм с нея от 1 година и досега никога не са ми спирали сайта. Инсталирането става изключително лесно, а веднага след това си я настройвате автоматично .
Програмата е много добре благодаря ти че я сподели. Имам няколко въпроса относно нея каде мога да видя ИП тата които ме флодят щот не видях някаде да има лог и настройките как да ги направя ако има нещо друго да се прави освен оригиналните които сами си ги прави.
Програмата е много добре благодаря ти че я сподели. Имам няколко въпроса относно нея каде мога да видя ИП тата които ме флодят щот не видях някаде да има лог и настройките как да ги направя ако има нещо друго да се прави освен оригиналните които сами си ги прави.
Понеже hanuka не ми писа в скайп.. Ще помоля някой друг да ми отговори на въпросите. И ако може да кажете как да я регистрирам без да плащам нещо крак или сериал ако знаете да ми дадете