[Release] OptiLan Design

сложи screnn ! описание нещо к'во само един линк си ми сложил

DESIGN : MeMoS , you just switched the color..

Ц ц Ц ц .... Моля Ти се не прави опити да качваш нещо мое....
Ако аз реша ще си го кача сам ... Бахти Нахалника ...

Last edited:
дизайна е мой искам тази тема да бъде изтрита..!!!

Тоя пич ме намери в скайп и ми каза, че има дизайна на сайта ни и аз му викам и к'во от това ? Той ме помоли да му адна кредити и ресове за нов играч след, след което му ги дадох, пича си прати 2 смс-а от 6 кинта и му намерих хит хак в пц-то и го банах по ип :D:D:D

и аз изкЪм ферари ама нЕма ... клкото до пича детоя я релиизнал то бива да нема срама ама чак пък толкоЗ (tmi)(heidy)

Еми.. мемос.. ,че е твой.. е твой.. :( ма.. едвали някой.. ще е изтрие скоро !! (

Тоя пич ме намери в скайп и ми каза, че има дизайна на сайта ни и аз му викам и к'во от това ? Той ме помоли да му адна кредити и ресове за нов играч след, след което му ги дадох, пича си прати 2 смс-а от 6 кинта и му намерих хит хак в пц-то и го банах по ип :D:D:D

и кфо като има хак на PC?

• Like
Reactions: s1z3
Ето ви снимка
2995901y.png

макар.. ,че мемос.. ще.. се ядосва.. :) ма :x:x:x

точно кво като имам да не сам го позлвал префеча ми нямапше нищо баси педалите sry !

Toshy карай че го е качил но вече го има качен защо да се качва пак това неми е ясно а и това че има хак не значи че го ползва неможе да банвате само за това че го има в PC-то ако го хванете че го ползва тогава го банвайте

• Like
Reactions: vesichaa
100 4овека го казват не сам хаk тва че не можете да играете е важ проблем :)

Тоши ли си моши ли си ама слабо ме боли фара .. ти си много голям педал нали ако аз сам на пича на местото ще обарна сичко ама ще те намеря ще убия е не ми е за парите дето ще сам дал а тва че си голям педал .. сеш се ? незнам кои е ламера в случая може да има 500 хака ама кво те боли кво има да е играл в сервера с тях да те еба в малумника прост .... леле (headbang)(headbang)(headbang)

Хаха ко се нерви ,че са му качили уеба дето за 2мин. мога си го открадна ^^