Брат вземи балансирай малко героите защото нямат никакъв баланс бутаме се със по 1,2 хита...
Стани аверче с GOLDBOY и ще те направи левел 32767 и недей пита за баланс..Брат вземи балансирай малко героите защото нямат никакъв баланс бутаме се със по 1,2 хита...
Стани аверче с GOLDBOY и ще те направи левел 32767 и недей пита за баланс..
Ем тогава кой ги прави по 32767лвл...?Той няма достъп до почти никъде.
Ем тогава кой ги прави по 32767лвл...?
онтопик:
Сървъра е страхотен и като за сезон 3 има мнооооооооого малко бъгове, по-голямата част от екипа (истинските хора които могат да се нарекат админи и гейм-мастъри) напуснаха или ги махнаха, но все още се намират такива които помагат.
Собственика (Вирус) прави всичко възможно за да задоволи играчите си (да, знам как звучи.. ) и т.н абе.. Само екипа куца малко, но сървъра и играчите в него са супер!
А "другите герой на ГМ" защо го имат, те нали са нормални и не трябва да имат преимущества над другите играчи?1. Има ~10 човека 32000 левъл. 3-4 от тях са ГМ, други 3-4 други герой на ГМ. А останалите 3-4 са платили солидно. И мисля СНГ че си последният човек на който трябва да отговоря но в момента отговарям на Dungeon който явно пита същото.
Що така? (shake)Имам чувството , че играеш за първи път Сезон 3 ?