[Help] MuWeb Кредити

Хах... аз се чудя к'ви са тези писания... и какви са тези прости въпроси.. от wingshot :D:

И аз така (chuckle)

По него време както бях казал по горе тогава преди "1" година когато ми викаха злетак не бях спал за теия 3 дена нито 1 час злетак съм бил еми бате пуснах сървъра по него време не ме "хакнаха" понеже не знаех как се прави този Webshop идвало ли ти е на акъла, че може би знам как да се защитя от хакери без да "питам" междо другото сървъра си работеше до преди 2 месеца със по 200,300 Онлайн и да ти кажа деа*а не ме хакнаха :) поздрави.

По него време както бях казал по горе тогава преди "1" година когато ми викаха злетак не бях спал за теия 3 дена нито 1 час злетак съм бил еми бате пуснах сървъра по него време не ме "хакнаха" понеже не знаех как се прави този Webshop идвало ли ти е на акъла, че може би знам как да се защитя от хакери без да "питам" междо другото сървъра си работеше до преди 2 месеца със по 200,300 Онлайн и да ти кажа деа*а не ме хакнаха :) поздрави.

2 месеца 200 300 он ти си някакъв извънземен тип :Д ела си малко :D:D:D

след като сложиш 1500,2000 лв за реклама в замунда мисля, че и ти ще успееш

след като сложиш 1500,2000 лв за реклама в замунда мисля, че и ти ще успееш

1500-2000 лева не бих дал за реклама като не сам сигорен че после ще сам на печалба а и съм сигорен че и не си дал пари така че да не спамим капиш ;)

Поне като лъжеш, осмисляй кво говориш..

Ти махни тоя капиш аз не спамя отговарям ви на глупавите постове тия пари сам ги дал така или иначе варваш или не не ме интересува капиш?

А тогава, като доказателство, би ли дал името на "толкова развития" ти сървър?

Silver-Mu се казва сървъра когато пуснахме рекламата сървъра седя с толквоа хора 1 седмица след това ни одари токув по кабела и машината си каза думата сега сме на нов ред. мога и снимка от рекламата да ти покажа но ще кажеш, че сам я фълшифицирал за това няма смисал айде със здраве и стига сме спамили.

ний не краден тухли ний си берем твойта работа такава щи дам снимка ама да не кажеш ,че лъжа няма ти дам .... децка радост кисели бонбони ... мечтите са безплатни :)

Бате кажи само искаш ли снмика щото се ядосвам вече !!? някой да вземе да затвори тази тема вас какво яд ли ви е, че сам ги дал тия пари и сам имал честа да има толкова хора в сървра !!!!?

Last edited:
Обикновенно избягвам да се заяждам и точно това мразя на форума, в началото беше много хубав и всички си помагаха, но се навъдиха мишоци като теб дет го усраха с тъпните си! Хората за които говоря и които си помагаха вече са много малко! А ти плъх такъв си улицетворение на лафа "хем насран, апак голям" търсиш помощ и после вижтеме кои съм аз! (ЗНАМ , ЧЕ ГРЕШКАТА Е МОЯ ЧЕ ПИСАХ В СТАР ПОСТ) Ама поне да не се беше правил на велик! Щото аз бях в (SMT - Silver Mu Team) и дори и да си оня усран келеш дето ни беше хостера, историята не е такава! Дал хиляда гущера за реклама, ти сервър не можеш да си писнеш като хората апак пари за реклама си дал, я се замисли реално ако имаш сухо ще ни занимаваш ли с тъпотиите си или ще си купиш свесни файлове и тнт. И избягвай да използваш евфемизтично провукативни постове за да излезезеш чист, изглежда смешно.

Смешно или не Плъх не съм нито съм ти бил хостера Плъх ще викаш на някого друг първо заяждат с мен аз се защитавам второ искрват ме лъжец аз се защитавам тук пкъха си ти ясно ли ти е! мери си прикаските загледай се в цялата тъпа тема, че всичко което казах по горе + доказателство за думите ми ме нарекоха лъжец да гледам какво пиша понеже пак съм лъжец аре ве смешко ако те нарека за нещо лъжец и знаеш, че можеш да докажеш нямаше ли и ти да направиш същото аре МЛЪКВАЙ и не се обаждай !!!!
не искам да си копувам файловете искам сам да се оправя до тук се оправям помощ не се дава само тук тази секция [Help] за какво е знайко ае бегай

100% си прочел оригиналния пост преди едита и си разбрал що за плужек си, няма да рискувам да ме баннат заради неблагдарник като теб.

Last edited:
Братле, от кога е тая снимка? Дата..

Данте, стига толкова. Остави го да живей в филма, право махай темата. Такива неблагодарни нубове като него преебаха форума!

данте здравей вчера я направих снимах си акаунта във garga където съм израсходвал рекламата LilAlexMoney Братле не ме познаваш, що за човек съм не съм този за който ме мислиш бате извинявам се, че те нагробих стига сме се карали за глупосто не съм неблагодарник бате нещо повече радвам се, че тук доста хора ми помогнаха и го оценявам

данте здравей вчера я направих снимах си акаунта във garga където съм израсходвал рекламата LilAlexMoney Братле не ме познаваш, що за човек съм не съм този за който ме мислиш бате извинявам се, че те нагробих стига сме се карали за глупосто не съм неблагодарник бате нещо повече радвам се, че тук доста хора ми помогнаха и го оценявам
Добре бате спрете да се карате ...

аз викам някой модератор да махне тая тема че стана бунт тука!!! някой да я локва или направо да я трие!!!!!