Security
New Member
- Reaction score
- 120
Хах... аз се чудя к'ви са тези писания... и какви са тези прости въпроси.. от wingshot :
И аз така
Хах... аз се чудя к'ви са тези писания... и какви са тези прости въпроси.. от wingshot :
По него време както бях казал по горе тогава преди "1" година когато ми викаха злетак не бях спал за теия 3 дена нито 1 час злетак съм бил еми бате пуснах сървъра по него време не ме "хакнаха" понеже не знаех как се прави този Webshop идвало ли ти е на акъла, че може би знам как да се защитя от хакери без да "питам" междо другото сървъра си работеше до преди 2 месеца със по 200,300 Онлайн и да ти кажа деа*а не ме хакнаха поздрави.
след като сложиш 1500,2000 лв за реклама в замунда мисля, че и ти ще успееш
По него време както бях казал по горе тогава преди "1" година когато ми викаха злетак не бях спал за теия 3 дена нито 1 час злетак съм бил еми бате пуснах сървъра по него време не ме "хакнаха" понеже не знаех как се прави този Webshop идвало ли ти е на акъла, че може би знам как да се защитя от хакери без да "питам" междо другото сървъра си работеше до преди 2 месеца със по 200,300 Онлайн и да ти кажа деа*а не ме хакнаха поздрави.
Dante какво говорех ?Поне като лъжеш, осмисляй кво говориш..
Добре бате спрете да се карате ...данте здравей вчера я направих снимах си акаунта във garga където съм израсходвал рекламата LilAlexMoney Братле не ме познаваш, що за човек съм не съм този за който ме мислиш бате извинявам се, че те нагробих стига сме се карали за глупосто не съм неблагодарник бате нещо повече радвам се, че тук доста хора ми помогнаха и го оценявам