в muweb пишеш сайта/administrator.php и там ще ти иска админ акаунт и парола
е тей де от старта на сървъра 3 дена вече не бях спал 2 дена ако щете вярвайте не ми обръщайте внимание e ако може само за вапросите та, да точно за Wepshopa Искам да разбера как мога да го тествам да си дам кредити или да дам на някой потребител дефакто
$webshop['misc']['admins'] = '';
$webshop['misc']['admins'] = 'твоят акаунт тука!';
абе ти не си ли прекалено тъп за да започваш да правиш сървър доста темички гледам и то със безмислени въпроси но ще ти помогна при инсталацията иска при последната стъпка Administrator Account,Administrator Password,Secret Codeискам да попитам как да си давам кредити в Muweba за 97d става вапрос никаде не мее питало за админ и пас да иам ? аре помогнете вече 4-та тема пускам никой нищо не казва
ВКАРАЙ ТАБЛИЦИТЕ РЪЧНО ДАТАБАЗА MuOnlineи когато река да си дам кредити си ми дава това asdf's current credit balance is 0
WebShop Admin: account credit manager
Account
Credits
такива като теб много неги обичам причина: утре ще кажеш хак съм защото толкова ти е мозъка не съм казал че не "разбираш" просто не мислиш както трябва личи ти го от далечнезнаех че има чак такива хора да обиждат нещо друго да има да казвате никой не се е родил научен, умен, всичко да знае, Ок Злетак сам тъп сам питам безмислени въпроси ама бива ли така ако сам направил нещо извинявам се няма да питам повече дори и да не знам можеби си има форум кадето да помагат на тези който незнаят без да ги обиждат
незнаех че има чак такива хора да обиждат нещо друго да има да казвате никой не се е родил научен, умен, всичко да знае, Ок Злетак сам тъп сам питам безмислени въпроси ама бива ли така ако сам направил нещо извинявам се няма да питам повече дори и да не знам можеби си има форум кадето да помагат на тези който незнаят без да ги обиждат
По принцип, не искам да се намесвам в спора!
Ама ти вярно си много зле.
Аз и всичко останали сме тръгнали от някъде, ама поне сме се стараели да пишем грамотно! Преди да почнем да питаме толкова много и глупави въпроси сме чели всичко написано, преди да напишем нещо тъпо и да ни отговорят с вече писани нещо!
И все пак намери ме в скайп, ще ти помогна.
Както казах, всички сме тръгнали от някъде!