E elpich New Member Joined Nov 1, 2008 Messages 172 Reaction score 13 Dec 11, 2008 #1 искам да попитам как да оправя това: в сайта ми дава че има 20 човека онлайн пък няма никой а тези които се пробват да влезнат не им дава ... видях темата на " Paskal " обаче пак не стана..:headbang:
искам да попитам как да оправя това: в сайта ми дава че има 20 човека онлайн пък няма никой а тези които се пробват да влезнат не им дава ... видях темата на " Paskal " обаче пак не стана..:headbang:
Mortred Active Member Joined Jun 11, 2008 Messages 647 Reaction score 182 Dec 11, 2008 #2 Спомням си ми беше казал първо Search тогас прави тема а сега ко прайм ?! UPDATE MEMB_STAT SET ConnectStat='0' WHERE ConnectStat>0
Спомням си ми беше казал първо Search тогас прави тема а сега ко прайм ?! UPDATE MEMB_STAT SET ConnectStat='0' WHERE ConnectStat>0
E elpich New Member Joined Nov 1, 2008 Messages 172 Reaction score 13 Dec 12, 2008 #3 "видях темата на " Paskal " обаче пак не стана.." ти четешли цялото което сам написал или само първата дума ?
"видях темата на " Paskal " обаче пак не стана.." ти четешли цялото което сам написал или само първата дума ?