Black*Wolf по нагоре ако разчетеш коментарите си пише коя версия е .. тамън на 3 езика го пише 1.04h в дата-та я има на Alcatraz Mu ли е кфо ли е.. иначе 10/10 за файловете аз сега сам с тях и нямам никакви проблеми за сега.. освен ако дадете spownove но да са по малко .....
Аз поне нямам никакъв проблем със сървър файловете сичко си ми върви идеално... но има само още какво да се желае, в смисъл да се настройва в играта. Дропа, не ме кефи никак, монстерите и т.н. да не се обеснявам. Въпреки това казвам на Дарк едно голям БЛАГОДАРЯ за споделените файлове !!! Страхотен си
Имам едно запитване към вас... можете ли да ми намерите или поне от къде да си взема едитор за тези сървър файлове... понеже по - назад в темата имаше качен един едитор, но не пасва дава бъгове ! Благодаря предварително !
Имам проблем! Пускам си сървъра всичко е ок,после пускам клиента и тъкмо за да се конектна ми излиза някф проблем: maintenance for update or launcher ... нещо такова беше,а като влязох с друг акаунт ми пише че нямам 18 години?! може ли да ми кажете как да го оправя това ?