[Help] MuServer 99b Problem

FeliXcat

Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
947
Reaction score
218
Значи направих сървъра си 99б всичко е ОК но като вляза я сайта си и пише Server Offline.Някои може ли да ми help ?
 
Погледни да не си направил някоя грешка при писането на ИП-то си в сайта.
 
  • Like
Reactions: FeliXcat
Не мога и на сървъра да се конектна .... възможно ли е да е от Server files-a
 
Огледай много добре ИП-тата ако не е от тях, пробвай с друг клиент. Ако не е и от това значи може наистина да е от файловете :angel2:.
 
Огледах ..... :( можеш ли да ми препоръчаш файлове 99б ?
 
от http://www.darksteam.net/showthread.php?t=75 като зареди GameServera ми изписва тва
12345.jpg
 
Last edited:
Добре а да те питам от там всичко ли изтегли? Защото може да си пропуснал нещо. Например odbc.rar, който е като Прикачен Файл? Препоръчвам ти да направиш всичко от начало и вече ако не стане не мога да ти помогна, защото нямам 99б версия ;(.
 
Ако не стане след като го направиш на ново, можеш да си потърсиш друга хубава версия от форума. Има такива просто трябва да се правят настройките... Ако си вземеш Сезон 3 Епизод 1 аз ще ти дам готови магазини :happy:.
 
Много искам но имах сървър на сезон 3 епизод 1 и изведнъж гейм сървъра ми се крашна и от тогава на всяка версия сезон 3 е така.... а търся 99б по простата причина че Web Site-a с който не може да прави регистрации на сезон 2 и 3 .. а е най защитения от Release-натите във Форума :)
 
Code:
MD 5 On/Off

Това ще реши дали могат да се регистрират или не :) Поне при мене беше така, като направихме сървър на Сезон 3 Епизод 1. За съжаление си замина защото имаше много лаг :headbang:.