killar4eto
Well-Known Member
- Reaction score
- 463
Туй за MySQL май, трябва, да се мигрира базата данни, да се променя датасървърите, ексдб, джойнсървъри и т.н.
и все пак си мисля, че с mysql ще се бави повече сървъра, отколкото с MSSQL.
но ми стана интересно, ако ми остане време ще пробвам, имам един компютър с Гибон.. най-много да го окензам и него
със сигурност няма значение дали е кде или гном. кога успя да го пробваш на lucid lynx, то излезе преди 2 седмици
Оле братле не знаех, че няма разлика
няма разлика, ако ще го ползваш за сървър, то като ще е с mysql, закакво ще е нужна изобщо аквато и да е графична среда?
Абе като сте подхванали темата я да ми кажете имали от някъде линукс безплатен да дръпна и да го буутна на 1 СД?
Абе като сте подхванали темата я да ми кажете имали от някъде линукс безплатен да дръпна и да го буутна на 1 СД?
Не ми е ясно защо да го поръчва, като може за 2 мин да го изтегли да запише на 1 CD за още 1 мин (до тук 3 мин :O ). След това , в най-лошия случай на някоя голяма щайга , за макс 10 мин се инсталва :O:O. И леле кво стана от 2 седмици слязахме на 13 мин.Поръчай си от официалния сайт един диск. Аз така направих и след 1-2 седмици ми пристигна оригиналното ubuntu. И за да подкарате сървър под линукс ще са ви нужни доста повече ресурси от колко на уиндоус, заради емулатора wine. Това първо, второ ODBC-тата и силно се съмнявам всичко да тръгне с wine.
Не ми е ясно защо да го поръчва, като може за 2 мин да го изтегли да запише на 1 CD за още 1 мин (до тук 3 мин :O ). След това , в най-лошия случай на някоя голяма щайга , за макс 10 мин се инсталва :O:O. И леле кво стана от 2 седмици слязахме на 13 мин.
------------------------------
Famous Assholes:
Вие сте баннати поради следната причина:
mn ti znae ustitka4a hodi v darks*eam da peesh!
------------------------------
Тва което си го написал, грешката във "ustitka4a" я намирам, но във "баннати" не. Я ме светни, че.......
ох.... Не се излагай...Защото е оригинален, а в тази дистрибуция дето си свалил не знаеш какво може да са бутнали в нея.
ох.... Не се излагай...
Научи малко за историята на Линукс. От кого е създадена , кой я поддържа и обновява..... И ще разбереш, че разлика няма и няма как да "бутнат нещо вътре".
Edit: Ubuntu e напълно безплатна lol.... :O
И не ми отговори на въпроса: Къде е грешката във "баннати"
ох.... Не се излагай...
Научи малко за историята на Линукс. От кого е създадена , кой я поддържа и обновява..... И ще разбереш, че разлика няма и няма как да "бутнат нещо вътре".
Edit: Ubuntu e напълно безплатна lol.... :O
И не ми отговори на въпроса: Къде е грешката във "баннати"