[Release] MuScript - Beta 2

killar4eto

Well-Known Member
Reaction score
463
This is MuScript BETA 2:

Modules:
*News (Handmade)
*Advertising System (Handmade)
*Registration (Secured)
*Downloads (Secured)
*Server Info (Secured)
*Top Players (Secured)
*Music Player
*Forum

User options:
*Reset Character (Secured)
*PK Clear (Secured)
*Stats Adder (Secured)
*Change Password (Secured)
*Character Search (Secured)

New options:
*Buy Experience (not working yet)

Installation:
[BG] Отворете "config.php" и го редактирайте, след това редактирайте "news.php", а за рекламите отворете и редактирайте "ads.php". Късмет на всички това е само БЕТА 2!!!
[EN] Open "config.php" and edit almost everythink. After that edit "news.php" and for advertising open "ads.php" and edit. Good luck to all and remember this is only BETA 2!!!

Compatibility:
[BG] Този сайт върви без проблем на следните версий: 74, 97, 98, 99, 1.0!
[EN] This site work without problem only on: 74, 97, 98, 99, 1.0!

Thanks to:
LiSkO - For telling me the holes in secure and helping me for CP and it comes he's not an asshole ^^ - > THANK YOU.
newguy - For creating "Buy Experience" PHP script.
root - For hosting my rar files ^^.
----------------------------------------
Futures in BETA 3:
Maybe new skin... but only maybe, i like the old one :D
Modules:
*Control Panel with showing Characters (Handmade)
*Administrator Panel (newguy mod panel + modifications (a lot))
New options:
*Buy Experience (it will work ^^)
*Change Character Name (Handmade)
*Delete Inventory (Handmade)
*Delete skills (Handmade)

-----------------

Download:

http://tools.rootgz.org/MuScript BETA 2.rar

Attachments

• MuScript.jpg
    MuScript.jpg
    896.5 KB · Views: 480
Last edited:
4/10 просто не си му барнал много дизайна :)

линка не работи, да го изтегля, че да ти кажа кое от къде си го копирал (speechless)

От скука съм го направил, докато бях извън България си го кодвах от време на време. Съжелявам за дизайна ама на лаптоп нямах много brushes под ръка :( ... Ще го пооправя в следващият release!

от скука съм го направил, докато бях извън българия си го кодвах от време на време. съжелявам за дизайна ама на лаптоп нямах много brushes под ръка :( ... ще го пооправя в следващият release!

брау ама я само оправи линка

ще го изпробвам само оправи линка

линка е оправен!
искам да се извиня за лошо подреденият код ......, просто съм свикнал да работя в хаос :)

такъв сайт съм виждал преди доста време му бургас ли кой имаше такъв сайт...

такъв сайт съм виждал преди доста време му бургас ли кой имаше такъв сайт...
и аз го имам от 2007...

ми цял сайт е и аз съм го теглил от интернет-а :)

ми цял сайт е и аз съм го теглил от интернет-а :)

а тоя уеб верно .. той беше нашумял по едно време... аз като гледам този има доста неща от този ,за който говорим всички.

Ако говорим много Уеб си приличат.... нямах време да правя дизайн и за това повечето работи са <tables>! Незнам за къф Уеб ми говорите, макар че аз имам един от 1999 година и пак прилича на тоз ама има са 2 опции..... Ще изгладя повечето работи в Бета 2!

Ако говорим много Уеб си приличат.... нямах време да правя дизайн и за това повечето работи са <tables>! Незнам за къф Уеб ми говорите, макар че аз имам един от 1999 година и пак прилича на тоз ама има са 2 опции..... Ще изгладя повечето работи в Бета 2!

е да сайта може да го има и от доста време но какво съвпадение че и другия сайт се казваше MuScripts :)

може би са му зели идеята от преди време! ^^

Мне просто кръстих сайта така, понеже е правен във вариант scripts, а не е като на MuWeb -> Modules !!
В Beta 2 ще има едно много яко допълнение, но за сега ще си остане тайна. BETA 2 ще излезе след 2 дена (много мързел ме е хванал :D - пък и трябва да си изгледам Full Metal Achemist) :D :D

Да видим Beta 2 когато си имал време какво си направил :)

тоя сайт и аз го имам ако желаете мога да го постна... бих казал ти не си приписвай права над него (за автора става дума)