[Release] MuScript - Beta 2

ами на мен ми харесва :) 9/10

nice 8 / 10 ..

If u removed the chatbox and puted the News thingy in the middle then it will be cool :).

снимки от бета 2 иначе браво по-добре е от бета 1

Some English talking in past tense where you must use present, right, I see.

Малко идеи: направи сайта на 2 езика поне- български, английски. А ако е динамично с неограничен брой езици - още по-добре. И новините да са на поне 2 езика също като гледа от сесията кой запис да изкара (за съответен език)

И дизайна е ужасен. По-добре вземи някой темплейт от www.freecsstemplates.org отколкото да го държиш така.
Advertisement-a можеш да го махнеш - колкото по-изчистено, толкова по-добре. Нещо цветовата схема на чата не пасва със сайта, също е добре ако я пеосмислиш малко.

И все пак, да се захванеш да правиш сайт е голяма работа, изискваща време (неслучайно си ползвам готови с мои модове).
За начинанието само поощрения, както писах по-горе че темплейта ми прилича на някой стар бг сървър - смени го и си супер.

Last edited:
Благодаря Анхи, в БЕТА 3 има доста промени, а за дизайна няма да го пипна понеже ме кефи ^^ (пък и ме мързи да правя дизайн (не взимам готови от гореспоменатият линк)). При БЕТА 4 ще бъде Multi Language, стига времето да ми стигне за БЕТА 4. Благодаря пак и ще опитам да се предържам към твойте идеи ^^