Радвам се, че изразяваш мнението си, но не мисля, че има някаква връзка с реалността. Виждам от снимките които си пуснал, че пускаш някакви програмки и атакуваш някакви неща, които дори ги няма на хоста на MuOptinet. Интересно ми е какво точно си успял да направиш?
Добре щеше да е,ако си подготвен със знания,защото рискуваш да се изложиш(пред хора,които разбират).
Metasploit Framework (msf3) в съчетание с Armitage,имат безкрайно-много функции,и една от тях е Hail Mary (мързеливия начин,когато не ти е до играчка).
Спрямо данните събрани при сканирането,избира от хилядите модули най-вероятните (на алгоритмичен принцип спрямо версиите на OS, Apache,FTP,SMTP etc.),и прави проверки като автоматично "чеква" целта.
И това че виждаш малка част от модулите,а те всъщност ги няма,значи ли че наливам от "пусто в празно" ?!
И ако се замислиш малко по-сериозно,ще усетиш как се подвеждаш много,защото как според теб е възможно да създам сесия между 2 машини,и да си изпълнявам в "shell" команди,без да съм направил връзка?!
Или трябваше да покажа и снимки с директориите на машината?!
Защото да съм 10мин. вътре,дали не съм видял каквото ми е трябвало?!
Но много ме радва фактът,че се заблуждават хора като Теб.
Това говори добре за мен...
Аз обаче спирам,защото ми става досадно,за което съжалявам.
Ако искаш показно,с удоволствие,но трябва да ползвам проксита,понеже си ме блокирал незнайно защо...
П.П. Препоръчвам да се смени/ъпдейтва форума на сървъра,защото там се къса нишката...
И съжалявам ако аз съм прецакал нещо регистрацията,но забелязах,че не работи нещо...