[AD] MuMan1a 97d99i Exp: Max Drop: Max

1. последно кое е името на сървъра тук пише едно там друго, а от доло линковете към клиента пише съвсем друго име на сървър?
2. 97Д+99? и там къде има skilltree? гледам листата с "фиксове".. доста бяга от цялата идея ..?
3. като гледам излиза че е С4.. а уебшоп картинката пише С3 ? последно кое е вярното ?
4. пише Crystal web ?
5 "Вече можете да ходите в Barraks и Reklin.Тия дни ще добавя и новите чудовища в новата карта. Не дигайте Master level-а за сега, защото още е бъгав и него ще гледам да оправя. Постепенно ще се опитам да премахна всички бъгове."
- погледни пак това, а и как мислиш да оправиш тези бъгове? мисля че не е нужно да лъжеш играчите.., защото както идват така си и отиват
 
Server: Crystal Web
Version: 1.02K
Admin: Cammel
Experience: 100x
Item Drops: 80%
Server Status: Online

а това пък е съвсем различно ?!?!
 
Е това е да си нахален....All rights reserved by Ca4yYy човек ти web-a сигурно полвин час си се мъчил да инсталирав я кажи какво си направил по него че си слагаш права ??? Аз да копирам ли на Zhyper и да си напиша кредити ? Вие знаете ли значението на изречението "All rights reserved" ? щото май не го знаете....нито Mu Man1a ....боже боже безнадежден случей си :D
 
Last edited:
ХАХАХаХА ,вече почнах да се смея на глас :)
 
ReaL какво те бъркаше че ползваме този уеб да не е твой случайно ?

Не е мой ;]
Платиха а и както сигурно знаеш нищо не съм направил, а и нямаше до една седмица по договорка.
Става дума за сериозни хора, аз нямам нищо общо xD
 
Ауе нищо не разбрах.. ние тука си говорим за сървъра му ,апък ReaL говори някви други неща :о .. съвсем се обърках.. кой на кой е платил и за какво ???
 
Да не зема да говоря за някой хора тука?Да неземе да стане военно положение хьхахьхехеххахах!
 
Ауе нищо не разбрах.. ние тука си говорим за сървъра му ,апък real говори някви други неща :о .. съвсем се обърках.. кой на кой е платил и за какво ???

Важното е се въртят пари а другото от каде идват няма значение ::d:
 
ReaL какво те бъркаше че ползваме този уеб да не е твой случайно ?

Кво да ви кажа пичове сега виждам че и Respect е в техният "ТеаМ" така да го нарека а само като видя ника "Respect" и разбирам кой е дал идеята за краденето на името на MuMan1a.
Колкото до хоста на Ман1а,играех този сървър тип топ от както беше с3 еп1 и незнам дали е от хоста или нета но имаше огромен лаг не мога да разбера какво толкова го хвалите.....