MuDarkAngels updated web

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
693
http://mudarkangels.org/

Моля изкажете мнението за новият уеб сайт на МuDarkAngels,

1. Мулти-езикова система
2. CSS, php, mysql, mssql, html, javascript, ajax (coming soon)
3. Banner system
4. Vote system (базирана на js)
5. Модификация на всички модули
6. MuOnline Световни Новини модул (все още не е завършен)
7. Статистика за сървърът (подобрена версия)
8. Поръчка на СМС (мулти-езикова система + скрипт за всички държави <излишно е да ме питате за него, не се дава освен за членове на DarksTeam>)
9. Нова "Download" система + брояч


"Авторски права" Всички изображения, лога, картинки, снимки, текстове, документи, и друга информация, публикувани в Уеб сайтът на "MuDarkAngels Team", както и всички модули написани от екипът на сървъра са собственост на "MuDarkAngels Team" и са под закрилата на Закона за авторското право и останалото приложимо законодателство. Всяко използване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и сваляне на част или цялото съдържание на Уеб сайта без изричното разрешение на "MuDarkAngels Team" е забранено. "MuDarkAngels Тeam" си запазва правото да предприеме съдебни действия срещу подобни нарушения съобразно предвидения от закона ред.

П.П. Този темплейт е лицензиран и специално направен за "MuDarkAngels Team" и "DarksTeam", ако слушате и не го крадете, може и да бъде "release" след известно време.

Но ако аз или друг член на екипът забележи темлейтът да се използва от друг сървър никога няма да бъде "release", крадецът ще получи предупреждение както е по правилата, ако не благоволи да се отзове ще бъде изключен от този форум "ако е регистриран тук" и ще почне масова атака срещу сървърът му, с цел разрушаване и може да забрави да пусне сървър някога.
 
Last edited:
You Are TheBest Gasolincho! Im Respect you!.
 
уу махни cursora..мн е грозен
 
Новото template-че е много яко, само кърсора дразни :}
9/10 ;]
И Overlib-а мн радва само на width = auto + '&nbsp;' и става перфект :;):
 
btw сложи таблиците посредата ;)