lol , spots are more than enough ;d seems tho some hackers invaded and are adding some resets ;d when the admin lifted the max reset 15 limitation 5 minutes later we had a guy with 21 resets so yea ... ;d
let me rephrase it , THE SERVER DOESN'T HAVE ENOUGH SPOTS FOR NEWBIES, if there are any i did not see them. I am lvl 113 and i can't level up in losttower if you mean that there are spots, i need yeti spots , and they are few with stronger players on them and I can't get any decent experience. so fuck it , i wont play this server until there are more spots.
В момента в скайпа са ми писали над 100 души мъча се да отговарям но повярвай ми време то ми не стига... Имаш ли точки за сета си? Ако точките ти не стигат за сета и от това може да те изкарва...
Докато не се реши проблема с чужденците,сървъра всяка сутрин ще си спира и накрая ще стане една голяма боза+ тези адвания на ресети.А пък да не става дума колко хора с "auto pickit" има в сървъра... за 10/10 който дава,явно не го слуша главата.
Да бе , сървара работи , ама в него нищо . Нито CS-a бачка , не е фикснат бъф на БК , има зен бъг , някои хора правят квото си искат , админите викат ше опрайме а у , питай си кура , само лъжете , май ше ходя playring ;d