Ще иска тунинг тоя маркет ми се струва, на първо четене изобщо не ми хареса. Няма логин, а ползва сесията на сайта, а в същото време пък е направен да изглежда като самостоятелен модул. Никаква логика.. при опит да му набуташ сесията естествено гърми от лимитера и трябва да го лъжеш с @, което е лоша идея. Проверката онлайн сложена най-отгоре и то даже само ти го казва без нищо повече да прави... никаква умисъл, ами ако искам само да листвам в маркета? Не е ли по-добре да ти го вади съобщението, като ерор след субмита "Buy" и после тази конструкция с тея error =1 като ги видя чак лошо ми става... не е ли по-добре с един арей за грешки и elseif стейтмънт с форийч за всяка, така ще можеш да си стилизираш и вида без да се налага да слагаш класове за всяко ехо. Дано поне другото е наред.
Аз може да си поиграя и да го пооправя и споделя под тази тема, ако поне чисто функционално е наред, което е по-важно иначе ако трябва да се пише наново не си струва труда.
Само да допълня, че не умаловажавам труда на ^TheLast^ той го е направил да работи за старите версии, а не да оправя тези неща предполагам, дори го е превел. Казвам го за тези, които си мислят, че ще работи добре без да се пипне.