Coolio Active Member Joined May 25, 2008 Messages 378 Reaction score 115 Dec 2, 2009 #21 тука в тая тема само рабирачи се събраха П.С.: каква точно е грешката на логин сървъра да не е от рода на Login Server Connect Fail ??
тука в тая тема само рабирачи се събраха П.С.: каква точно е грешката на логин сървъра да не е от рода на Login Server Connect Fail ??
Dungeon New Member Joined Nov 15, 2009 Messages 2,234 Reaction score 819 Dec 2, 2009 #22 VaSkYyYyYyYyYy said: преди да го напиша, опитах Click to expand... Искаш ли да ми влезнеш в PC да видиш?Ама ако е така ще ми лижеш задника?!
VaSkYyYyYyYyYy said: преди да го напиша, опитах Click to expand... Искаш ли да ми влезнеш в PC да видиш?Ама ако е така ще ми лижеш задника?!
Coolio Active Member Joined May 25, 2008 Messages 378 Reaction score 115 Dec 2, 2009 #23 Dungeon said: Искаш ли да ми влезнеш в PC да видиш?Ама ако е така ще ми лижеш задника?! Click to expand... стига със тъпите ви спорове всичко зависи от сървър файловете и най-вече от Евент сървъра и по двата начина става така че по добре вземете се олижете взаймно
Dungeon said: Искаш ли да ми влезнеш в PC да видиш?Ама ако е така ще ми лижеш задника?! Click to expand... стига със тъпите ви спорове всичко зависи от сървър файловете и най-вече от Евент сървъра и по двата начина става така че по добре вземете се олижете взаймно
S sNG New Member Joined Sep 11, 2008 Messages 2,646 Reaction score 690 Dec 2, 2009 #24 Titaan said: не се прави на голям разбирач ... оправих се вече Click to expand... Dungeon said: Маи имаш да ядеш лаино? Click to expand... хАхаХААХахХА
Titaan said: не се прави на голям разбирач ... оправих се вече Click to expand... Dungeon said: Маи имаш да ядеш лаино? Click to expand... хАхаХААХахХА