[Req] Monsters

diablo21

Banned
Reaction score
475
Трябва ми направка на монстери за сървър версия : 1.0L

искам да са пълни със спаунове навсякъде ( за подръжка на 1000 човека ) за толкос хора трябва да е пълен със спаунове , Lorencia, Noria, Davias,Dungeon,Arena,Losttower ( в арената извън града, по-лесно казано онова което е като излезнеш в ляво),Losttower2,3,4,5,6,7,Atlans,2,3,Icarus,Blood Castle events Monsters and quests,Devil Square (+golden mobs като свършва евента последните 5мин и да падат бокс +4+5 ) (ест. да не са слаби мобовете да са силни да се иска много точки за да се обият ) , Tarkan,Tarkan2,

Респаун да е на 4сек. на мобса.
Пиша тази тема защото аз немога да ги направя и търся човек.
Мобовете да не стоят на 1 място и да атакуват противника си.

Искам 1 Ред Драгон пред портите на Давиас : от левия изход,дето се зима quest-а от жената нагоре изхода : там да се намира , да е силен да може се обие като си на почти фулл точки и да хвърля Exl итеми +3+4 опции (мечове,дрехи и т.н)

Ако ми харесат направката на файловете , може да платя за труда на човека за файловете.

на анхито ги знам не ми харесват те са за 100 човека няма спотове на мен ми трябва по за 1000 и 1-та тема писах че аз немога да правя спауновете и т.н но имам програмите затова търся някой

diablo21 искам само да те питам... Ти престава имаш ли какво осначава 1000 човека? Първо мога да те уверя, че ти в следващите 5-10 години няма да събереш дори и 500, второ искам да ти кажа че това което искаш (спаунове за 1000 човека) е невъзможно поради простат причина, че няма да ти стигнат картите за да ги настаниш тия животни, трето че не ти трябват толкова много и четвърто, че дори и да си намериш си нямаш ни най-малка прества какъв лаг ще има !

ти това го остави на мен , това което ми трябва съм го написал само това ми трябва другото е лесно

ето ти лесен вариант сваляш си pentium tools Веднъж го бях публикувал , обаче като го търсих беше изтрит поразрових се малко и разбрах каква е причината сваляш го и си правиш монстерите така както ти искаш !

абе diablo Xaphan си е прав каде ги гледаш тия 1000 чоека те наи добрите сервери няма 1000 човека та ти искаш да имаш каде вариш

Никой не е казал, че неговият ще е някъв тъп или нещо такова (и не му го желая), просто това да имаш много хора в сървъра (повече от 300) си е само в сървъри които не се спират и са се държали с години... Затова му казвам че няма да види повече 500 човека за 5 години. И то си има защо. Кой знае какво може да стане...
Примери:
  • Майка му без да иска се подхлъзва и излива леген с вода в/у компа му.
  • Грамотевица гърми и компа му започва да пуши отсекъде.
  • И други.

Вече т'ва с грамотевицата съм го виждал и повярвай не е хубаво да гледаш компа ти изпържен ;)