Изтеглих клиента, но когато се опитам да вляза ми зарежда малко и ме изхварля... Пробвах да изтегля клиента наново, но без резултат... о.О
Изтеглих клиента, но когато се опитам да вляза ми зарежда малко и ме изхварля... Пробвах да изтегля клиента наново, но без резултат... о.О
сървъра си е онлайн и не е спирал ..
По темата със събирачките , тъй като вече сме с нов античийт не вярвам да има много хора , които играят с тях .. И все пак ако видите някой репортвайте в нашия форум и ще си получат последствията
Спираш антивирусната. Това е изпробвано с ЕСЕТ4 НОД32, както и с Аваст! последни ъпдейти. просто я прекратяваш за известно време, в зависимост от програмата и тръгва аз лично имах същия проблем.
Не се правете на по-велики от WebZen - там ( GlobalMu ) не са забранени , а при вас са... интересно Btw, харесва ми идеята да е с3 е1 по труден, УСПЕХ!сървъра си е онлайн и не е спирал ..
По темата със събирачките , тъй като вече сме с нов античийт не вярвам да има много хора , които играят с тях .. И все пак ако видите някой репортвайте в нашия форум и ще си получат последствията
Не се правете на по-велики от WebZen - там ( GlobalMu ) не са забранени , а при вас са... интересно Btw, харесва ми идеята да е с3 е1 по труден, УСПЕХ!
Да се правим на велики ? Тези смешните кликъри убиват цялата игра ... Той тоя кликър направо играе вместо тебе .. ако имаше как да реска вместо тебе нямаше да има смисъл да сядаш.
Колкото до това с дропа снимайте , правете видео и пишете във форума и веднага ще има реакция.
Благодаря ви!
Един съвет към админа (нищо лично) но ако иска да си задържи играчите да се заинтересова малко и да изчисти хакерите постоянно има некви с дроп хак ли е кфо е нз всички се оплакват от тях и неможе да се влезе през 1 мин диск имам снимки на 2ма даи скайп
Един съвет към админа (нищо лично) но ако иска да си задържи играчите да се заинтересова малко и да изчисти хакерите постоянно има некви с дроп хак ли е кфо е нз всички се оплакват от тях и неможе да се влезе през 1 мин диск имам снимки на 2ма даи скайп