[Help] Main.exe

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Някой може ли да ми помогне да сменя main.exe с HexEdit защото не мога да го направя да свързва към моя сървър... версията е 1.04D ето линк за сваляне на main.exe http://suhindol-team.hit.bg/main.exe а ето и моето

IP :
88.80.131.137
port : 44405

someone can make for me main.exe for 1.04D version... ? with my ip adress becouse i cant work yet with HexEditor ... here is main.exe download link http://suhindol-team.hit.bg/main.exe and this is my ip and port

IP : 88.80.131.137
port : 44405
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
мерси много приятелю :) жив и здрав! :) само че нещо се базика с мен версията... ето какво има описано в Commonloc.cfg в MuServer\Data\Lang\Commonloc.cfg

[GameServerInfo]
ClientExeVersion = 1.04.04
ClientExeSerial = 3DF34DF45FGRTRT4
LootingTime = 60

ето какво има в MuServer\Data\Lang\Kor\Commonloc.cfg

[GameServerInfo]
ClientExeVersion = 1.04.02
ClientExeSerial = TuTd3T3DkKdFldgh
LootingTime = 60

версията би трябвало да е 1.04D в CommonServer.cfg не видях никъде да има за версията на клиента.... ако може някои да помогне.

използвам тези файлове : FHX Public S3 EP1 Files но не знам за коя версия са...
 
Last edited:

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
[GameServerInfo]
ClientExeVersion = 1.04.04
ClientExeSerial = 3DF34DF45FGRTRT4
LootingTime = 60
,
това
ClientExeVersion = 1.04.04
е версията на клиента ;)
1.04.04 = 1.04D (последната 4ка --> от азбукито ) :)
Само гледай и в 2та файлс да са 1.04.04 и "ClientExeSerial = 3DF34DF45FGRTRT4"
Успех с сървъра!
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
мерси пич :) вече го оправих мерси на всички за помоща!
 

crazzybg

New Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
172
Reaction score
20
как мога да сменя порта на main.exe
от 44405 на пример 12345

за 97d става дума
 

KR373N

Well-Known Member
Joined
May 18, 2008
Messages
1,944
Reaction score
445
как мога да сменя порта на main.exe
от 44405 на пример 12345

за 97d става дума
ползвай на BOR Connect Server от там може да си направиш порта да не ти е 44405 :)
 

DarkEvil

New Member
Joined
Jan 29, 2011
Messages
516
Reaction score
106
как мога да сменя порта на main.exe
от 44405 на пример 12345

за 97d става дума
Както каза @KR373N, ползвай на бор, по-добрата алтернатива.
Но ако държиш да останеш, с този който си в момента,
използвай "CS Port Changer", който съм прикачил в поста ми.
 

Attachments

Evo

Active Member
Joined
Nov 21, 2009
Messages
165
Reaction score
35
и да се сменя и да не се сменя порта .... файда никаква
 

Frozen123

New Member
Joined
Jun 2, 2013
Messages
1
Reaction score
0
[Help] Main.exe

Някой може ли да ми помогне да сменя main.exe с HexEdit защото не мога да го направя да свързва към моя сървър... версията е 1.0L ето линк за сваляне на main.exe DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове а ето и моето

IP :
85.14.32.129
port : 44405 или 55557

someone can make for me main.exe for 1.0L version... ? with my ip adress becouse i cant work yet with HexEditor ... here is main.exe download link DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове and this is my ip and port

IP : 85.14.32.129
port : 44405 или 55557

Благодаря предварително и по възможност качете ми майн ехето със 2-та порта
 
Last edited:

Similar threads