s0m3DaY
Active Member
- Reaction score
- 50
Потърси къде е проблема, не спира да дискънектва!
+1 вече не се живее..
Потърси къде е проблема, не спира да дискънектва!
+1 вече не се живее..
И аз съм на този принцип, но нека overlucked решичесно казано съм разочарован от тоя сервер постоянно диск ... очаквах сериозна игра без такива излагаци като цяло спирам да играя няма смисал а и също неми харесва характеристиката на сервера какъв е смисала 15 реса по 400 точки като ти дава по 35;40 точки на лвл губи се цялата интрига в играта приятна игра от мен
чесно казано съм разочарован от тоя сервер постоянно диск ... очаквах сериозна игра без такива излагаци като цяло спирам да играя няма смисал а и също неми харесва характеристиката на сервера какъв е смисала 15 реса по 400 точки като ти дава по 35;40 точки на лвл губи се цялата интрига в играта приятна игра от мен
Не сме прости. Но явно и ти не си играл в сървъра или не си обиколил добре и не си видял колко слаби и безсмислени спота има в арена.ако точките на левел се променят тва значи че и спауновете тря да се посменят щото ще вдигате в лоренция иначе :Д
Не сме прости. Но явно и ти не си играл в сървъра или не си обиколил добре и не си видял колко слаби и безсмислени спота има в арена.
7ми съм в класацията видял съм всички спотове. Слабо ме интересува колко сте прости :Д . Ако статса на геройте се смени ( за което съм ЗА също) още неща ще трябва да се сменят, не само спотовете. И наистина дисква много .. за afk не мога да си помисля.
тарикати сте . Нещо не ме пуска мен обаче пиша паролата давам ентър и нищо не се случва. Логин-а изчева и само гледам гаргата и длто как разцъкват.