Security
New Member
- Reaction score
- 120
единсвеното което немога да разбера е защо когато сървъра е направет както трябва и намя Хора .... Просто е Убида ...
единсвеното което немога да разбера е защо когато сървъра е направет както трябва и намя Хора .... Просто е Убида ...
(blush), не знам човек, може би точно заради това, че всеки гледа, че има малко хора и не си правят труда даже да влязат да погледнат в игра как е
Мисля, че ~25+ човека на линия си е добре - за сега.
Препоръка: Започни малко по корава реклама.
(prikachi.com ще се навие веднага.. за една размяна на банери)
Поразучи насам -натам.. аз няма да давам идеи :
Мисля, че ~25+ човека на линия си е добре - за сега.
Препоръка: Започни малко по корава реклама.
(prikachi.com ще се навие веднага.. за една размяна на банери)
Поразучи насам -натам.. аз няма да давам идеи :
мерси за съвета, но не знам вече направо къде да слагам сървъра, сложил съм го къде ли не, сега ще ги видя тея prikachi.com
Съвсем скоро очаквайте "Quest System" - какво ще рече това?
- Това е нещо като евент, имате зададени 2 определени предмета + определени опции и когато ги намерите, може да ги размените за посоченият предмет, ето 1 пример как ще изглежда(на снимката съм посочил само lighting sword-а, защото няма как мишката да ми е на 3 различни места )
Баси не очаквах да ми допадне толкова сървъра... просто е супер... 10/10 ... а чудовищата са просто перфектни ... браво човече 10/10 10/10