[AD] LongMu 99b Exp: 9999x Drop: 100%

Секи може ти свали сървъра и сайта чрез ddos изтегли си Portblocker за порт 80,21,44405,55960 ;)

ако може 1 линкче ще сам ти благодарен

Еми намерих някакъв дано е станало

Едит: ся пък в сайта немоа си вляза

Last edited:
Ти трябва да му сложиш настройките ... иначе няма ти отваря сайта.. порови се в нета малко и ще разбереш как :) . а пък ако ти е трудет използвай sygate , която сиг ще ти е даже по трудна :D

• Like
Reactions: MoveUp
Както ти казах :) oт firewall Трябва да го забраниш.

Ти трябва да му сложиш настройките ... иначе няма ти отваря сайта.. порови се в нета малко и ще разбереш как :) . а пък ако ти е трудет използвай sygate , която сиг ще ти е даже по трудна :D

ся как е ?

пак те крашвам виж си сайта

нямам време .. пиши на някой друг във darka Който да ти помогне.

Сървърът беше рестартиран. Може да започнете отново развитието. Приятна игра на всички :)

поредният фън сървър с devil mu web ! 2/0

Имам разрешение за Девил Му сайта. Така ,че неми казвай къв сайт да слагам

то не е до разрешение ти какъвто искаш сайт може да си сложиш но проблема е ,че все едно и също гледам фън сървър с devil mu web ! вече така стана :х

то не е до разрешение ти какъвто искаш сайт може да си сложиш но проблема е ,че все едно и също гледам фън сървър с devil mu web ! вече така стана :х

Абе момче сайта не е правен от мен, а от Дамиян. Първо съм искъл разрешение дали мога да го сложа. Не сам като онези малки недорасли, дето го слагат без разрешение :)

аз знам ,че е на Дамиян но защо трябва един и същ сайт да слагате :х ма ле ма ле

Не сам като онези малки недорасли, дето го слагат без разрешение :)
MoveUp щом един уеб го има фрее много ясно, че е разрешено да си го сложат.. какви ПРОСТОТИИ дрънкаш
Се едно да има на ОпенМУ сегашния уеб с този темплейт фулл и да го има релийснат и качен апак да искаш разрешение за сваляне и ползване (rofl)

MoveUp щом един уеб го има фрее много ясно, че е разрешено да си го сложат.. какви ПРОСТОТИИ дрънкаш
Се едно да има на ОпенМУ сегашния уеб с този темплейт фулл и да го има релийснат и качен апак да искаш разрешение за сваляне и ползване (rofl)

абе ти май си излязал от гората, за Девил Му сайта никой не е дал разрешение за качване. Качват се някакви мизерни подобия на него който не стават и газа си да обършеш. Когато незнаеш някой работи, по-добре замалчи (chuckle)(chuckle)

Забравих да добавя: Абе нали като го има качен, качи ми оригинала да видим дали ще го намериш :cheezy::cheezy:

Last edited:
Има качен клонинг някаде, но няма да кажа каде!!!
даже и самия сайт ми умръзна..

Last edited: