[Logo]My Logo For DarksTeam

EvoLuTioN

Active Member
Reaction score
163
Отделих доста време над Photoshop и поне според мене имам толям прогрес това е вид благодарност към DarksTeam:
Картинка:
217989Q.jpg

Psd File:

Attachments

Давайте идей да папрьвям ако не ви ареса нещо.Ако не ви харесва вместо да ми упреквате ми кажете как да го направя по ваш вкус!!!

направи или по интересен фон с повече и по хубави ефекти (ползвай и четки) или го направи прозрачен за сайта

Тва би трябвало да ви ареса повече:
218117T.gif

Сега зубра един друг ефект като го овладея ще направя и да вас!

сложи четки за по интересен фон

Я даи някои саит за 4етки 4е аз не намерих убави :d

еми пиши в гугъла photshop brushes

^^ той я па 9/10 тва заслужава 1/10 най много тфа е едно от първите ми неща на пфотошопа ^^

Ако треа кажа чесно не е от нещата с които може се гордееш , фона е елементарен има уроци даже за такъв, а останалата част е един текст с блендинг настройки ... Пробвай малко повече да го разчупиш знаем че можеш !

Ако треа кажа чесно не е от нещата с които може се гордееш , фона е елементарен има уроци даже за такъв, а останалата част е един текст с блендинг настройки ... Пробвай малко повече да го разчупиш знаем че можеш !

Ти ваобще прочети ли че човекат казва че това е един от първите му "Проекти"

Относно темата знам че е стара но мисля че първото лого е по хубаво.

Ефектите се според мен се правят само за Банери защото чрез банер се прави реклама а не чрез лого..

Сичко това няма и оценка 0.5/10 моля не коментирайте тази тема...

1/10 ? не знам.. ,можеби подобни "логота" биха отивали повече на сайта на Патиланци.. или на някой 1-ви клас? (нищо лично изказвам мнение) за мен това е.. не знам странно.. 1 надпис на нещо си .. няма никъква връзка.. с каквото и да е било

Ако не виждаш Evo е правил това лого преди година...Сега е доста по напред с материала ;)