[Help] Login Server Connect Fail

Skyfi

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
64
Reaction score
4
От вчера изпробвам повече от 10 Server Files и един и същ проблем неспира да ми пречи

http://img140.imageshack.us/my.php?image=61743459ef0.jpg

Всичко е настроено (СИГУРЕН СЪМ!) обаче тва си крашва...
Ако можете да помогнете моля :eh:
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Тва ми беше станало и на мене така но трябва помесла кво направиш че го оправих
 

Skyfi

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
64
Reaction score
4
Ок ако може всеки да каже своето мнение може по-лесно да се стигне до решение на проблема :)
 

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,454
Reaction score
11,063
Тва ми беше станало и на мене така но трябва помесла кво направиш че го оправих
1: IP-то ти реално ли е?
2: Сигорен ли си че си сменил всичките IP-та?
 

Skyfi

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
64
Reaction score
4
IP-To ми е реално но съм с рутер и ми пренасочиха следните портове за които четох
44405 (Tcp)
55901 (Tcp)
55557 (Tcp+Udp)

Да всички IP-Ta са променени!
 

Skyfi

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
64
Reaction score
4
Още някои идеи (think) Помогнете плс ^^
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
това е от MuServerStartUp.exe ... намери ме в skype и ще ти го оправя :)
 

KR373N

Well-Known Member
Joined
May 18, 2008
Messages
1,944
Reaction score
445
От вчера изпробвам повече от 10 Server Files и един и същ проблем неспира да ми пречи

http://img140.imageshack.us/my.php?image=61743459ef0.jpg

Всичко е настроено (СИГУРЕН СЪМ!) обаче тва си крашва...
Ако можете да помогнете моля :eh:


проблема ти е във Service Manager даваш му Он и следтова пробвай пак при мен така се оправи дава че неможе да се свърже с ДБ а като е ОФФ неможе :)
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Естествено че ако е OFF неможе :)
Ако ти е ON и пак нестава, смени в StartUp-а интервалите при рънването на exe-тата (може да не му достига време да зареди) :p
 

JusTFucK

New Member
Joined
Jun 26, 2008
Messages
64
Reaction score
4
Моят проблем е същият. Каквито и сървър файлове да използвам все така става и това ми изписва. Когато го пускам с 127.0.0.1 всичко си работи като по вода, но когато го по пускам с 88.213.***.*** и всеки път ми дава LoginServer connect fail. Моля някои опитен да ми даде някои идеи как да стане.
 

Ant1Lamer

Money Over Bitches
Joined
Nov 1, 2008
Messages
300
Reaction score
103
при мен стига до GameServer и тма ми го изписва къде може да е проблема....
 

energ

New Member
Joined
Mar 25, 2010
Messages
324
Reaction score
30
проблема е че сте с рутер и не трябва да пишете реалното ип нито 127.0.0.1 ... трябва да използвате навсякаде ипто което рутера ви задава - 192.168.**.**. Реалното ип се слага само в conneserverlist-a и в data/iplist и data/mapserverinfo.dat. Дано съм помогнал.
 

Similar threads